در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 48 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۲۲ / اردیبهشت / ۱۳۹۵

پخت گوشت قرمز.بعد از ۶ ساعت می تونید مواد رو چک کنید و اگه کامل گوشت پخته بود دیگه به پخت ادامه ندین. بعد از پخت گوشت ها اونها رو ریش ریش کنید و با مواد هم بزنید تا کامل با هم ترکیب بشن.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6694
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    − 3 = 6

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    − 2 = 1