در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 216 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۲۲ / اردیبهشت / ۱۳۹۵

پخت گوشت قرمز.گوشت رو تمیز کنید و چربی هاشو بگیرید. تابه ای بردارید و روغن رو درونش بریزید.با حرارت متوسط شروع کنید به سرخ کردن قطعات گوشت. هر دو طرف گوشت ها رو سرخ کنید و کنار بذارید.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6690
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    − 5 = 1

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    19 − 13 =