پای ویفری پنیری
برای تهیه یک میان وعده و یا عصرانه هیجان انگیز همراه ما باشید. پای ویفری پنیری ترکیبی از ویفر و پنیر خامه است که می تواند به عنوان یک میان وعده مناسب مورد استفاده قرار بگیرد.
برای تهیه پای ویفری پنیری خود ابتدا فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود. سپس ویفرهای خود را خرده کرده و با گردو خرد شده ترکیب نمایید. سپس ظرف مورد نظر خود را انتخاب کنید و مواد تهیه شده را درونش ریخته و آنرا به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بگذارید. پس از این زمان، مخلوط را از درون فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
همزمان با آن در کاسه ای پنیر خامه ای و شکر را با همزن خوب هم بزنید تا یکدست شده و به صورت مایعی نرم دربیاید. می توانید از میکسر نیز برای این کار استفاده نمایید. مخلوط تهیه شده ر با ۱ فنجان خامه زده شده ترکیب کنید و سپس روی موادی که از قبل تهیه نموده و گذاشته اید سرد شود، بریزید. این لایه لایه دوم درسر شما خواهد شد.
سپس پودینگ شکلاتی خود را با شیر ترکیب نمایید. با هم زن برقی و یا میکسر میتوانید این کار را انجام دهید.. اگر فکر کردید که میزان شیر کافی نیست می توانید کمی شیر دیگر به آن اضافه نمایید. بعد از آن مخلوط حاضر شده را به عنوان لایه سوم روی مواد خود بریزید و ظرف را به مدت چند ساعت درون بخچال بگذارید تا به خود سفت شود. در آخر موقع سرو با باقی مانده خامه روی آن را تزیین نمایید.
پای ویفری پنیری شما آماده است. نوش جان
ترجمه و تنظیم: چاشنی
منبع: رسپی های کرفت
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!