در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پای موس با کره بادم زمینی

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 50 دقیقه

بازدید : 686 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بیسکویت کرم دار 7 عدد
کره55 گرم
شکر4 قاشق غذاخوری
چیپس شکلاتی225 گرم
خامه155 +410 گرم
شربت ذرت2 قاشق غذاخوری
وانیل2 قاشق چایخوری
چیپس کره بادام زمینی170 گرم
کره بادام زمینی2 قاشق غذاخوری
روغن گیاهیبه میزان لازم

پای موس با کره بادم زمینی

برای تهیه پای موس با کره بادم زمینی به تریتب زیر عمل نمایید.

۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. قالب پای را با اسپری روغن چرب کنید.

۲-بیسکوییت خرد شده، کره آب شده و دو قاشق غذاخوری شکر را داخل دستگاه بریزید و مخلوط کنید. خمیر را داخل قالب قرار دهید و به کف قالب فشار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی برشته شود.

۳- در این حین چیپس شکلاتی، ۱۵۵ گرم خامه، شربت ذرت و یک قاشق چای خوری وانیل را داخل یک کاسه قرار دهید و مخلوط کنید و به مدت سه دقیقه داخل ماکرویو قرار دهید. بعد آن ها را هم بزنید تا شکلات آب شده و یکدست شود. مخلوط شکلات را روی نان پای بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه فریز کنید.

۴- چیپس کره بادام زمینی و ۱۷۵ گرم خامه را داخل کاسه ریخته، به مدت ۱۵ ثانیه داخل ماکرویو قرار دهید و هم بزنید و با کره بادام زمینی و یک قاشق چای خوری وانیل مخلوط کنید. بعد بگذارید خنک شود.

۵- ۲۳۵ گرم خامه و دو قاشق غذاخوری شکر را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید تا اینکه غلیظ شود و در سه مرحله داخل مخلوط کره بادام زمینی بریزید.

۶- موس را در یک ردیف روی شکلات بریزید و آن را به مدت حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

پای موس با کره بادم زمینی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4165
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

39 − = 38

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + = 14