سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

پای موس انار

زمان آماده سازی :4 ساعت

بازدید : 677 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کراکر به مقدار لازم
آب انار 1 و 1/4 پیمانه+2 قاشق غذاخوری
ورقه ژلاتین 1 عدد
خامه پرچرب 2 پیمانه+2 قاشق غذاخوری
شکلات سفید 90 گرم
شکر دانه ریز 1/4 پیمانه
رنگ خوراکی قرمز چند قطره
دانه انار مقداری برای تزیین
خامه زده شده مقداری برای تزیین
شکلات تلخ مقداری برای تزیین
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

پای موس انار

درست کردن اين پیي آسان است و مطمئن باشيد بعد از يک‌ بار تهيه جزء دسرهاي تکراری و هميشگي خانه شما خواهد بود.
اين دسر علاوه‌ بر سادگي خيلي خوشمزه است و رنگ صورتي موس انار شکل زيبايي به پذيرايي شما مي دهد. نکته قابل توجه اينه که شما هم مي‌تونید در قالب کاپ کيک اين دسر را تهيه کنيد يا مانند شيوه‌ای که توضيح داده مي‌شه يک پاي بزرگ داشته باشيد و براي مهمان برش بدید.

۱- دو قاشق غذاخوری آب انار را در ظرف روی حرارت قرار مي‌دهيم و ورقه ژلاتين را به آن اضافه مي‌کنيم و کمي هم مي‌زنيم تا ژلاتين حل شود.

۲-سپس شکلات سفيد به‌ همراه ۲ قاشق خامه زده شده را در ظرفی روی شعله قرار مي‌دهيم و آرام آرام هم مي‌زنيم تا شکلات آب شود و با خامه مخلوط شود، بعد مواد را از روی شعله برمي‌داريم و اجازه مي‌دهيم آرام در دماي اتاق خنک شود. (اين مايع بايد حتما قبل از اضافه شدن به بقيه مواد خنک شده باشد.)

۳-در ظرف ديگر بقيه آب انار را گرم مي کنيم ( بايد جوش بيايد ) و بعد مخلوط آب انار ژلاتین را که آماده کرده بودیم، اضافه مي کنيم و مواد را با هم مخلوط مي‌کنيم تا يک‌دست شود و بعد از روی شعله برمي‌داريم و در دمای اتاق اجازه مي‌دهيم خنک شود .

۴-در ظرف بزرگ يا ظرف مخصوص هم‌زن، ۲ پيمانه خامه زده شده را در ظرف مي‌ريزيم و شروع به‌هم زدن مجدد مي‌کنيم تا نرم و پف‌دار شود. به آرامي شکر، رنگ خوراکي و مخلوط شکلات و خامه را هم اضافه مي‌کنيم تا مواد کامل مخلوط شود، بعد مخلوط آب انار و ژله را به مواد اضافه مي‌کنيم و هم مي‌زنيم تا کاملا مخلوط و يک‌دست شوند.

۵- ظرف مناسبی برمیداریم. کراکر های خردشده خود را کف آن ریخته و  مواد را تا بالا در قسمت دیواره ها می آوریم.حالا مواد را روی سطح بيسکويت، پهن مي‌کنيم و با کاردک يا چاقو سطح موس را صاف مي‌کنيم و حالا پای انار را به‌مدت ۳ ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم (لزومي به پوشاندن سطح خامه‌اي موس نيست) مي‌توانيد اگر از مواد موس باقي‌مانده در قيف شيريني‌پزی بريزيد و روی موس را تزئين کنيد.یا می توانید برای تزیین از دانه های انار، شکلات نیمه تلخو خامه فرم گرفته استفاده کنید.

تزيين روی موس با شکلات:
در صورت علاقه مي‌توانيد ۹۰ گرم شکلات تلخ و شيرين خود را در ظرفي روی شعله بسيار کم آب کنيد و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه شکلات را که نرم شده هم بزنيد تا کامل آب و يک‌دست شود، شکلات را از صافي رد کنيد تا مواد کاملا حل شود.
شکلات آب شده را در قيف مخصوص آشپزی بريزيد اگر قيف از گرمای شکلات بسيار گرم شد، چند دقيقه اجازه دهيد تا کمي خنک شود و هنگام کار دست را نسوزاند، کاغذ پوستي مخصوص آشپزي را کف سيني قرار دهيد اگر طرح خاصي مد نظر داريد پشت کاغذ پوستي بکشيد که از طرف مقابل با شکلات روی طرح بکشيد در غير اين‌صورت طرح‌هاي دل‌خواه خود را با قيف روی کاغذ بکشيد، سعي کنيد تمام شکلات را به‌صورت طرح روی کاغذ مصرف کنيد تا در صورت خراب شدن يا شکستن طرح‌های شکلاتي موقع تزئين دچار مشکل نشويد.در جايي خنک براي مثال بيرون پنجره در فصل سرد براي مدت ۳۰ دقيقه يا اگر امکان نبود در طبقه وسط يخچال قرار دهيد تا شکلات خنک و سفت شود، بعد از خنک شدن به آرامي طرح هاس شکلاتي را از کاغذ جدا کنيد و بعد از آماده شدن موس روی آن تزئين کنيد.

پای موس انار

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: http://secretlifeofachefswife.com

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4665
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *