سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

پای مرغ با قارچ

زمان آماده سازی :45 دقیقه تا 1 ساعت

بازدید : 525 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سینه مرغ 3 عدد
قارچ 150 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 1 حبه
کره 50 گرم
آرد 2 قاشق غذاخوری
شیر 300 میلی لیتر
آب مرغ 200 میلی لیتر
خمیر آماده 500 گرم
تخم مرغ 1 عدد
جعفری تازه خرد شده به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

پای مرغ با قارچ

برای تهیه پای مرغ و قارچ به ترتیب زیر عمل نمایید:

۱- درجه فر را روی ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه ی فارنهایت تنظیم نمایید.

۲ – روغن را درون ماهیتابه حرارت دهید و تکه های مرغ را داخل آن سرخ کنید تا زمانی که رنگ مرغ ها به سفید تغییر کنند.

۳ – حال قارچ ها را به مرغ اضافه کنید و همچنان به سرخ کردن مرغ ها ادامه دهید تا طلایی رنگ شوند.

۴ – مرغ ها و قارچ ها را از ماهیتابه خارج نمایید. حال پیاز و سیر را داخل ماهیتابه بریزید و آن ها را برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا کاملا نرم شوند.

۵ – کره را درون یک قابلمه حرارت دهید تا ذوب شود. آرد را داخل آن بریزید و به مدت سه دقیقه ترکیب آن ها را روی حرارت به هم بزنید. در تمام این مدت می بایست مرتب باید آرد و کره را مرتب به هم بزنید تا به صورت یک خمیر نرم در بیاید.

۶ – شیر و آب مرغ را درون ظرفی با هم ترکیب کنید و سپس چاشنی های مورد نظرتان را به آن بیفزایید. حال مایع آماده شده را به آرامی داخل ترکیب آرد بریزید و در تمام این مدت، آن ها را به هم بزنید تا کاملا نرم و صاف و یک دست شوند. ترکیب آن ها باید حدود ۵ دقیقه روی حرارت کم بجوشد. در تمام این مدت آن را به هم بزنید تا سُس، اندکی غلیظ شود. جعفری خرد شده را نیز به آن ها اضافه کرده و به هم بزنید.

۷ – سپس سُس آماده شده را روی مرغ و قارچ های تهیه شده بریزید و کاملا به هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. مواد را به ظرفی که می خواهید غذا را در آن سرو کنید، منتقل نمایید و بگذارید تا کاملا سرد شوند.

۸ – خمیر را روی سطحی که کاملا آن را از آرد پوشانده اید، پهن کنید تا به ضخامت حدود یک سکه برسد. تخم مرغ را کاملا بزنید. سپس لبه های ظرف مورد نظر برای پخت را به تخم مرغ زده شده، آغشته نمایید. حال خمیر را روی محتویات داخل ظرف قرار داده اندکی لبه های آن را فشار دهید و گوشه های آن را صاف کنید. سطح خمیر را به تخم مرغ زده شده آغشته نمایید. می توانید برای تزیین و ظاهر بهتر روی سطح خمیر، چند برگ ساده طراحی کنید.

۹ – چند شکاف روی سطح خمیر ایجاد کنید تا بخار داخل آن بتواند در هنگام پخت، خارج شود. سپس ظرف را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که سطح آن به رنگ طلایی مایل به قهوه ای در بیاید.

پای مرغ با قارچ آماده است.نوش جان

پای-مرغ-با-قارچ,

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=480
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *