پای سیب۲
چند وقت پیش براتون آموزش پای سیب رو گذاشته بودم اما امروز به طرز دیگه از این کیک خوشمزه رو براتون آوردم که امیدوارم لذت ببرید. خیلی راحت و در عین حال کیک خوشمزه ای خواهد شد.
برای تهیه پای سیب اول از همه سيبها رو برش نازك بزنيد. (یا به اصطلاح عام قاچ قاچ کنید) بعد قابلمه ای بردارید و آب و ۳/۴ پیمانه شکر رو با هم ترکیب کرده و روی حرارت بذارید. وقتی آب به چوش اومد، سیب ها رو داخلش بریزید و تقریبا ۱ دقیقه بذارید بجوشه تا نرم بشه و بعدش آبکشی کنید و بذارید خنک بشه. آب موجود توی قابلمه رو دور نریزید. می تونید برای دسرهای دیگه ازش استفاده کنید.
ظرف دیگه بردارید و تخم مرغ و ۱ پیمانه سرخالی شكر را زده تا پف كرده وخوب تركيب بشن.وانيل و پودر نارگيل را اضافه كنيد، سپس ماست و روغن رو اضافه كرده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب بشن. حالا نوبت دارچين، آرد و بكينگ پودر هستش که به مواد اضافه کنید و هم بزنید. مایعی که حاصل میشه سفت هستش پس نگران نشید.
یه قالب مستطیلی بردارید و داخل رو کاغذ روغنی بکشید. بعدش خمیر رو درون سینی ریخته و با لیسک خیس روی همیر بکشید تا صاف بشه. حالا نوبت سیب هاست. ورقه های سیب رو به صورت ورلی روی خمیر بچینید به صورتی که شکل گل بشه. گلبرگ وسطي رو بايد كامل رول كنيد ،سپس بقيه گلبرگها رو تك تك دورش بچينيد و در آخر کمی مي داخل خمير فشار بديد.
سینی رو دورن فرکه از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراید گرم کردید بذارید و به مدت ۴۰ دقیقه اجازه بدین که موادتون بپزه. بعد از پخت روی کیک رو با دارچین و پودر قند تزینن کنید. اینم از پای سیب امروز. امیدوارم که لذت برده باشید.نوش جان
تهیه و تنظیم: چاشنی
آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!