پای سیب
طرز تهیه مواد میانی:
۱- سیب و ۵۰ گرم شکر و یک قاشق غذاخوری آب (یا گلاب) را در قابلمه کوچک تفلون ریخته و در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا سیب آب انداخته و آب آن نسبتا (نه کاملا) خشک شود. اگر تمایل دارید می توانید در این مرحله، سیب را کاملا له و پوره کنید.
۲- ۲۰ گرم کره را افزوده و و اجازه دهید کمی سیب ها تفت بخورند.
۳- کشمش، گردو و دارچین را نیز افزوده بعد از یک تفت مختصر، شعله را خاموش کنید.
۴-پودر بیسکویت را بیفزایید.
۵-مواد آماده را کنار بگذارید تا سرد شوند و تا هنگام مصرف روی آن را بپوشانید.
– در صورتی که طعم دارچین را دوست ندارید، آن را حذف و از گلاب، وانیل، پوست لیمو استفاده کنید.
– در این روش سیب ها کاملا پخته می شوند. اگر دوست دارید سیب ها در کیک بیشتر حس شوند، آن ها را ریز خرد کنید و به جای پختن، یک تفت مختصر به همراه کره، شکر و ادویه دهید و در آخر گردو، کشمش و پودر بیسکویت را اضافه کنید.
طرز تهیه کیک:
۱- تخم مرغ ها و ۱۶۰ گرم شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا سبک و سفید و روبانی شوند.
۲-مواد را کنار بگذارید
۳-بدون شستن مفتول همزن، ۱۱۰ گرم کره و مارگارین نرم را با همزن بزنید تا یکدست شوند.
۴-شیر، نمک و وانیل مایع را اضاف کرده و کاملا هم بزنید تا یکدست و کرمی و روشن شوند.
۵-مخلوط از پیش الک شده آرد، بیکینگ پودر و شیرخشک را اضفه کرده و هم بزنید تا از حالت خرده نان درآمده و یکدست و خمیری شود.
۶-مایه تخم مرغی کنار گذاشته شده را، در سه مرحله به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.
۷- داخل ۱۵ – ۱۷ عدد قالب پای سیب را کاغذ مخصوص انداخته و کمی از مواد خمیر کیک، کف آنها بریزید.
۸-سپس کمی از مخلوط سیب در مرکز هر کدام قرار داده و با خمیر کیک روی آنها را بپوشانید. به طوری که از مجموع حجم سیب و کیک تا نصف قالب را پر کند.
۹- به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای فرهای معمولی و ۱۶۰ درجه برای فرهای دارای کانوکشن طبخ کنید تا کیک ها پف کرده و روی آنها طلایی شود.
۱۰-پس از سرد شدن با مخلوط پودر قند و دارچین به دلخواه تزیین کرده و ترجیحا در یخچال نگهداری کنید.
پای سیب شما آماده است.نوش جان
نکته:
– در صورت عدم دسترسی به وانیل مایع لطفا یک چهارم قاشق چایخوری وانیل پودری + یک چهارم قاشق چایخوری آب استفاده کنید.
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!