سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

پای سیب بیسکویتی

زمان آماده سازی :35

بازدید : 468 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ 1 عدد بزرگ
سس سیب شیرین نشده1/4 پیمانه
آب لیمو1 قاشق چایخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
سیب1 عدد
آرد همه منظوره2 فنجان
نمک1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
دارچین1 و 1/2  قاشق چایخوری
زنجبیل1/2 قاشق چایخوری
کره5 قاشق غذاخوری
پودر شکر1/2 پیمانه
آب2 قاشق چایخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

پای سیب بیسکویتی

برای تهیه پای سیب بیسکویتی به ترتیب زیر عمل نمایید.

مرحله۱:

پای سیب بیسکویتی

ابتدا فر را روشن کرده و روی درجه ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود. سپس ۱ عدد سیب متوسط را برداشته و پس از جداا کردن هسته های آن، با رنده درشت رنده اش کنید. بعد از آن در کاسه ای بزرگ سیب رنده شده را ریخته و تخم مرغ، سس سیب، آب لیمو و ۱ قاشق غذاخوری شکر به آن بیافزایید و هم بزنید.

مرحله۲:

پای سیب بیسکویتی

در کاسه بزرگ دیگری آرد همه منظوره، نمک، بکینگ پودر، دارچین، زنجیبل را با یکدیگر مخلوط کنید.سپس کره را به آرد اضافه کنید. میتوانید برای راحت تر مخلوط کردن مواد، کره را رنده کنید و یا آنرا به تکه های کوچک تقسیم کنید. بایستی آنقدر کره و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیب یک دستی حاصل شود.

مرحله ۳:

پای سیب بیسکویتی

سپس ترکیب مایع خود را به ترکیب آرد بیافزایید و هم بزنید. آنقدری هم باید زده شود که مواد با یکدیگر مخلوط شوند.ممکن است که خمیر تهیه شده کمی مرطوب و چسبناک باشد که مشکلی ندارد.

مرحله ۴:

پای سیب بیسکویتی

در این مرحله روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید. سپس خمیر را روی آن گذاشته و به صورت یک دایره دربیاورید. ضخامت خمیر بایستی ۱ تا ۱٫۵ سانتی متر باشد. سپس با کاتر خمیر دایره ای شکل خود را به تکه های مساوی تقسم کنید. مانند شکل. سپس روی سینی فر را  با کاغذ مناسب شیرینی پزی یا فویل بپوشانید و تکه های خمیر را روی آن بگذارید. سپس سینی را در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا زمانی که شیرینی ها طلایی رنگ شود. پس از طی این زمان اجازه دهید تا شیرینی سر شود.

در نهایت هنگامی که شیرینی ها سرد شد در یک کاسه کوچک پودر شکر، ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین و ۲ قاشق چایخوری آب را با یکدیگر ترکیب کنید و به عنوان سس روی شیرینی ها بریزید.

پای سیب بیسکویتی شما آماده است. نوش جان

پای سیب بیسکویتی

نکته:

۱- برای تهیه سس سیب تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آنها را بگیرید. سپس آنها را قاچ زده و این سیب های قاچ شده را بشویید. سیب ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی آتش بگذارید. سیب ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملا بپزند. حالا سیب ها آماده است. با پشت قاشق، سیب های پخته را له کنید و سپس بگذارید تا کاملا سرد شوند. برای مزه دار کردن سیب ها به آنها شکر اضافه نمایید.

۲- آرد همه منظوره یا All purpose flour آردی است که با خواص حد واسط آرد گندم (با پروتئین بیش از ۱۰/۵ درصد و خاکستر ۰/۴ تا ۰/۵ درصد) و آرد کیک (با پروتئین کمتر از ۱۰ درصد و خاکستر کمتر از ۰/۴درصد) ، این آرد از گندم سخت یا نرم تولید می‌شود و از آن در تولید سس گوست (gravies) و نیز در نانوائی استفاده می‌شود.

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2296
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *