در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پای اسفناج روسی

زمان آماده سازی : 45 ساعت

بازدید : 838 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

اسفناج250 گرم
پنیر فتا125 گرم
پنیر ریکوتا یا گودا100 گرم
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد کوچک
قارچ3 عدد
تخم مرغ2 عدد
پودر جوز هندی1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
کنجد1 قاشق غذاخوری
خمیر فیلو8 ورق
روغن یا کرهبه مقدار لازم
سفیده تخم مرغ1 عدد

پای اسفناج روسی

اگر غذایی مقوی و ساده می خواهید که از اسفناج تهیه شده باشد ما به شما پای اسفناج روسی را پیشنهاد میکنیم. این غذای روسی متشکل از اسفناج و پنیر می باشد و می توان از آن به عنوان میان وعده و یا یک وعده کامل استفاده نمود. با ما همراه باشید.
برای تهیه پای اسفناج روسی ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراید روشن کنید تا گرم شود. سپس روغن را داغ کرده و پیاز خرد شده ریز و قارچ خرد شده را تفت دهید تا طلائی شده و کنار بگذارید تا خنک شود.بعد از اینکه ترکیب حاضرخنک شد، آنرا  با اسفناج خرد شده تفت داده شده، پنیر فتا رنده شده، پنیر ریکوتا یا چدار رنده شده، تخم مرغ، پودر جوزهندی، نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس ۴ ورق خمیر فیلو را در یک قالب گرد پای پهن نموده و روی هر ورقه را با کره یا روغن ذوب شده چرب کنید. بعد اطراف اضافه از قالب بیرون زده را با چاقو برش دهید. سپس مواد آماده شده مخلوط اسفناج را روی خمیرها داخل قالب پای بریزید و سپس ۴ ورقه باقی مانده خیر فیلو را روی مواد پهن کرده و بین و روی هر ورق خمیر را با کره یا روغن چرب کنید. در آخر روی لایه آخر سفیده تخم مرغ زده شده مالیده و روی آن کنجد بپاشید. . سپس پای را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر گذاشته تا طلائی شود.
پای اسفناج روسی شما آماده است. نوش جان
نکته:

می توانید برای خوش طعم شدن پای اسفناج روسی خود از کمی سیر و یا پودر سیر نیز استفاده نمایید.

پای اسفناج روسی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4082
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

57 + = 59

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + = 21