پای اسفناج روسی
اگر غذایی مقوی و ساده می خواهید که از اسفناج تهیه شده باشد ما به شما پای اسفناج روسی را پیشنهاد میکنیم. این غذای روسی متشکل از اسفناج و پنیر می باشد و می توان از آن به عنوان میان وعده و یا یک وعده کامل استفاده نمود. با ما همراه باشید.
برای تهیه پای اسفناج روسی ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراید روشن کنید تا گرم شود. سپس روغن را داغ کرده و پیاز خرد شده ریز و قارچ خرد شده را تفت دهید تا طلائی شده و کنار بگذارید تا خنک شود.بعد از اینکه ترکیب حاضرخنک شد، آنرا با اسفناج خرد شده تفت داده شده، پنیر فتا رنده شده، پنیر ریکوتا یا چدار رنده شده، تخم مرغ، پودر جوزهندی، نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس ۴ ورق خمیر فیلو را در یک قالب گرد پای پهن نموده و روی هر ورقه را با کره یا روغن ذوب شده چرب کنید. بعد اطراف اضافه از قالب بیرون زده را با چاقو برش دهید. سپس مواد آماده شده مخلوط اسفناج را روی خمیرها داخل قالب پای بریزید و سپس ۴ ورقه باقی مانده خیر فیلو را روی مواد پهن کرده و بین و روی هر ورق خمیر را با کره یا روغن چرب کنید. در آخر روی لایه آخر سفیده تخم مرغ زده شده مالیده و روی آن کنجد بپاشید. . سپس پای را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر گذاشته تا طلائی شود.
پای اسفناج روسی شما آماده است. نوش جان
نکته:
می توانید برای خوش طعم شدن پای اسفناج روسی خود از کمی سیر و یا پودر سیر نیز استفاده نمایید.
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!