سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

پای اسفناج روسی

زمان آماده سازی :45 ساعت

بازدید : 629 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

اسفناج 250 گرم
پنیر فتا 125 گرم
پنیر ریکوتا یا گودا 100 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد کوچک
قارچ 3 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پودر جوز هندی 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
کنجد 1 قاشق غذاخوری
خمیر فیلو 8 ورق
روغن یا کره به مقدار لازم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

پای اسفناج روسی

اگر غذایی مقوی و ساده می خواهید که از اسفناج تهیه شده باشد ما به شما پای اسفناج روسی را پیشنهاد میکنیم. این غذای روسی متشکل از اسفناج و پنیر می باشد و می توان از آن به عنوان میان وعده و یا یک وعده کامل استفاده نمود. با ما همراه باشید.
برای تهیه پای اسفناج روسی ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراید روشن کنید تا گرم شود. سپس روغن را داغ کرده و پیاز خرد شده ریز و قارچ خرد شده را تفت دهید تا طلائی شده و کنار بگذارید تا خنک شود.بعد از اینکه ترکیب حاضرخنک شد، آنرا  با اسفناج خرد شده تفت داده شده، پنیر فتا رنده شده، پنیر ریکوتا یا چدار رنده شده، تخم مرغ، پودر جوزهندی، نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس ۴ ورق خمیر فیلو را در یک قالب گرد پای پهن نموده و روی هر ورقه را با کره یا روغن ذوب شده چرب کنید. بعد اطراف اضافه از قالب بیرون زده را با چاقو برش دهید. سپس مواد آماده شده مخلوط اسفناج را روی خمیرها داخل قالب پای بریزید و سپس ۴ ورقه باقی مانده خیر فیلو را روی مواد پهن کرده و بین و روی هر ورق خمیر را با کره یا روغن چرب کنید. در آخر روی لایه آخر سفیده تخم مرغ زده شده مالیده و روی آن کنجد بپاشید. . سپس پای را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر گذاشته تا طلائی شود.
پای اسفناج روسی شما آماده است. نوش جان
نکته:

می توانید برای خوش طعم شدن پای اسفناج روسی خود از کمی سیر و یا پودر سیر نیز استفاده نمایید.

پای اسفناج روسی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4082
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *