پای آناناس نارگیل
طرز تهیه پای آناناس نارگیل , پای آناناس , پای نارگیل , دسر با کمپوت آناناس , دسر با پودر نارگیل , انواع پای , طرز تهیه پای آناناس
برای تهیه پای ابتدا سفیده تخم مرغ و شکر رو در ظرفی میکس کنید.
به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با همزن هم بزنید.
سفيده مثل برف شده و كاملا فرم گرفته و سفت بشه.
کره ذوب شده رو آروم آروم به سفیده اضافه کنید و مخلوط کنید.
پودر نارگیل رو اضافه و مخلوط کنید.
بکینگ پودر و وانيل و آرد رو با هم مخلوط کنید.
آرد رو الک و به مواد اضافه و مخلوط کنید.
خمیر بدست اومده خیلی شله پس داخله قیف بریزید.
hین مدل پای قالب مخصوص داره که البته همه جا پیدا میشه.
ظرفهای گرد و بزرگتر از قالبهای کیک یزدی و کاغذشم بزرگتره.
اونارو از مایه پای پر کنید.
روی هر کدومشون یه آناناس بذارید.
سینی رو داخل فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۲۰ دقيقه بذارید تا کاملا پخته شوند.
نوش جان
پای آناناس نارگیل | دسر | انواع دسر ساده | دسر مجلسی | دسر مدرن | دسر جدید | دسر ساده و ارزان
دستور تهیه و عکس از سامانتای عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!