در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پانکو ایتالیایی

زمان آماده سازی :30 دقیقه

بازدید : 636 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سفیده تخم مرغ 3 عدد
سس خردل 1 قاشق سوپخوری
نان ایتالیایید خردشده 1 فنجان
پنیر پارمزان 1/4 فنجان
مرغ بدون استخوان 4 تکه
سس سرکه و نمک 3/4 فنجان
کلم فرانسوی به دلخواه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

پانکو ایتالیایی

برای تهیه پانکو ایتالیایی فر را روی درجه ی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و روی سینی نچسب فر، روغن اسپری کنید. میتوانید به وسیله  برس روغن را به کف سینی بمالید.

سفیده تخم مرغ با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید تا از حالت لختگی در آید و سپس سس خردل را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و این مخلوط را در ظرف کم عمقی مانند بشقاب بریزید.

در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها مخلوط کنید. به جای خرده نان میتوانید از پودر سوخاری یا کورن فلکس استفاده کنید. این مخلوط را نیز درون ظرف کم عمقی بریزید و کنار بگذارید.

تکه های مرغ را ابتدا داخل آرد سپس بغلطانید سپس درون سفیده تخم مرغ غلطانده و پس از آن داخل خرده نانها قرار دهید و خرده نان یا پودر سوخاری را با دست روی آن بریزید. طوری که تمام قسمتهای مرغ آغشته به پودر سوخاری گردد.

تکه های مرغ آماده را درون سینی فری که از قبل چرب کرده اید بچینید و در دمای ۴۵۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود یک دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

پانکو ایتالیایی شما آماده است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

پانکو ایتالیایی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4169
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *