در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پاناکوتا شکلات قهوه

زمان آماده سازی :3 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 721 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

قهوه اسپرسو (بدون شکر) یک فنجان
شکلات تخته اى 200 گرم
شکر 30 گرم
خامه صبحانه 200 میلی لیتر
شیر 200 میلی لیتر
ژلاتین دو ورق
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

پاناکوتا شکلات قهوه

برای تهیه پاناکوتا شکلات قهوه ابتدا شیر،خامه و شکر را درون ظرفى ریخته و روى حرارت گاز قرار دهید تا داغ شود در این فاصله قهوه اسپرسو تلخ و ٢ورق ژلاتین که در آب سرد قبلا آماده کرده اید را کمى تکان دهید تا آب اضافى آن گرفته شود سپس به مواد فوق اضافه و کاملا مخلوط کنید تا جایى که یک دست شوند گاز را خاموش کرده تا مخلوط حاصل کمى خنک شود.
در این فاصله شکلات تخته اى را با چاقو حسابى خرد کرده به مخلوطى که آماده کرده ایم اضافه و با همزن دستى مخلوط میکنیم سپس در فرم و یا لیوان هاى مورد نظر ریخته به مدت مینیمم ٣ ساعت در یخچال قرار داده هنگام سرو بسته به سلیقه با میوه یا خامه فرم گرفته تزئین کنید.

پاناکوتا شکلات قهوه شما آماده است. نوش جان

پاناکوتا شکلات قهوه
نکات مهم
١:چون سلامت کودکان اولویت تغذیه میباشد به علت وجود قهوه و شکلات کوچولوهاى زیر ٤ سال رو با این دسر خوشحال نکنید.
٢:بسته به سلیقه و طبع شما نوع شکلات به سفید هم قابل تغییر است.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=444
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *