در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پاناکوتا با ژله انار

زمان آماده سازی : 2 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 1241 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

خامه صبحانه400 گرم
شیر1 لیوان
پودر ژلاتین2 قاشق غذاخوری
عسل2 قاشق غذاخوریض
ژله انار2 بسته
آب جوش2 لیوان
دانه های انار1 لیوان
چوب دارچین1 تکه کوجک
 

پاناکوتا با ژله انار

برای تهیه پاناکوتا با ژله انار ابتدا خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد، چوب دارچین را نیز اضافه کنید، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید، سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید ( دقت کنید خامه نجوشد، در اخر کار چوب دارچین را خارج کنید ).

لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید ( میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن لیوان ها استفاده کنید ) ؛ پاناکوتا را تا نیمه داخل لیوان ها بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.

برای تهیه ژله ابتدا ۲ بسته پودر ژله انار را در ۲ لیوان آب جوش حل کنید ، هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس ۲ لیوان آب سرد به آن اضافه نمایید، لیوان های پاناکوتا که بسته شده اند را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله انار را روی آنها بریزید ، چند دانه انار داخل هر لیوان بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شوند.

پس از اینکه دسر آماده شد از یخچال خارج کنی، روی هر لیوان چند دانه انار برای تزئین قرار دهید و سرو کنید.

پاناکوتا با ژله انار شما آماده است. نوش جان

نکته:

۱- در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن ۲ بسته ژله فقط از ۲ لیوان آب جوش استفاده کنید .

۲- می توانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید.

پاناکوتا با ژله انار

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3429
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

31 − = 27

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 53 = 54