سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

پاناکوتای شکلاتی

زمان آماده سازی :4 ساعت و 40 دقیقه

بازدید : 581 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

شیر 2 پیمانه
خامه صبحانه 1/4 پیمانه
پودر ژلاتین 1 و 1/2 قاشق سوپخوری
شکر 6 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
شکلات 20 گرم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

پاناکوتای شکلاتی

برای تهیه پاناکوتای شکلاتی ابتدا پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر خنک مي ريزيم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس با ماکروفر یا به روش بن ماری  حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود حل كه شد از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود.
این دسر را می توانید بصورت یک تکه در یک قالب هم درست کنید و يا به صورت تک نفره آماده كنيد. .
بعد به مدت چهار ساعت داخل يخچال قرار بدهید، براي خارج كردن دسر از ظرف لبه های دسر را  با چاقو از ظرف جدا كنيد.
براي تزيين مي توانید از شكلات تخته اي كه روی حرارت غير مستقيم كاملا ذوب و روان شده استفاده كنيد. البته نبايد داغ روی پاناكوتا بريزيد كه پاناكوتا از حالت خود  خارج نشود. اگر از شکلات استفاده کردید نيم ساعت هم برای  سفت شدن شكلات دسر را درون یخچال بگذارید.

پاناکوتای شکلاتی شما آماده است.نوش جان

پاناکوتای شکلاتی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3506
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *