در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پاناکوتای شکلاتی

زمان آماده سازی : 4 ساعت و 40 دقیقه

بازدید : 844 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

شیر2 پیمانه
خامه صبحانه1/4 پیمانه
پودر ژلاتین1 و 1/2 قاشق سوپخوری
شکر6 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو4 قاشق چایخوری
وانیل1/8 قاشق چایخوری
شکلات20 گرم

پاناکوتای شکلاتی

برای تهیه پاناکوتای شکلاتی ابتدا پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر خنک مي ريزيم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس با ماکروفر یا به روش بن ماری  حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود حل كه شد از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود.
این دسر را می توانید بصورت یک تکه در یک قالب هم درست کنید و يا به صورت تک نفره آماده كنيد. .
بعد به مدت چهار ساعت داخل يخچال قرار بدهید، براي خارج كردن دسر از ظرف لبه های دسر را  با چاقو از ظرف جدا كنيد.
براي تزيين مي توانید از شكلات تخته اي كه روی حرارت غير مستقيم كاملا ذوب و روان شده استفاده كنيد. البته نبايد داغ روی پاناكوتا بريزيد كه پاناكوتا از حالت خود  خارج نشود. اگر از شکلات استفاده کردید نيم ساعت هم برای  سفت شدن شكلات دسر را درون یخچال بگذارید.

پاناکوتای شکلاتی شما آماده است.نوش جان

پاناکوتای شکلاتی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3506
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

41 − = 39

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 3 = 1