پاناکوتای شکلاتی
برای تهیه پاناکوتای شکلاتی ابتدا پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر خنک مي ريزيم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس با ماکروفر یا به روش بن ماری حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود حل كه شد از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود.
این دسر را می توانید بصورت یک تکه در یک قالب هم درست کنید و يا به صورت تک نفره آماده كنيد. .
بعد به مدت چهار ساعت داخل يخچال قرار بدهید، براي خارج كردن دسر از ظرف لبه های دسر را با چاقو از ظرف جدا كنيد.
براي تزيين مي توانید از شكلات تخته اي كه روی حرارت غير مستقيم كاملا ذوب و روان شده استفاده كنيد. البته نبايد داغ روی پاناكوتا بريزيد كه پاناكوتا از حالت خود خارج نشود. اگر از شکلات استفاده کردید نيم ساعت هم برای سفت شدن شكلات دسر را درون یخچال بگذارید.
پاناکوتای شکلاتی شما آماده است.نوش جان
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!