سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

پاناکوتای انار

زمان آماده سازی :5 ساعت

بازدید : 461 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

خامه 1 پیمانه
شیر 2/3 پیمانه
پودر شکر 3/4 پیمانه
وانیل مقداری
پودر ژلاتین 1 بسته
آب انار 2 پیمانه
دانه انار 1/3 پیمانه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

پاناکوتای انار

پاناکوتا یکی از دسرهای معروف جهان می باشد که در بین ایرانیان نیز طرفداران خود را دارد. امروز برایتان پاناکوتای انار را خواهیم داشت. با ما همراه باشید.

برای تهیه پاناکوتای انار ابتدا ۲/۳ از ژلاتین را با چند قاشق شیر ترکیب کنید. سپس باقی شیر را با شکر و وانیل بایستی ترکیب کنید. برای این کار ظرف را رویحرارت گذاشته و مواد را آنقدر هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. زمانی که مواد خوب ترکیب شد، مخلوط ژلاتین را به ان اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مایع صاف و یکدستی حاصل شود. سپس آنرا از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود. سپس ۳/۴ از مواد را درون ظرف یا ظرف های مناسبی ریخته و آنرا درون یخچال بگذارید تا کمی بسته شده و سفت گردد.
ژلاتین باقی مانده را با چند قاشق آب انار ترکیب کنید، سپس باقی آب انار را روی حرارت بگذارید و زمانی که داغ شد، ترکیب ژلاتین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود. سپس آنرا از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.بعد از ان دانه های انار را درون مایع بریزید.

زمانی که اولین لایه شما یعنی ترکیب شیر، کمی بسته شد، مقداری از ترکیب آب انار را روی آن ریخته و مجدد درون یخچال بگذارید تا کمی سفت شود.

لایه دوم را نیز همین گونه انجام دهید، یک لایه ترکیب شیر و یک لایه ترکیب آب انار. در آخر نیز روی پاناکوتای انار خود را با دانه های انار تزیین کنید.

پاناکوتای انار شما آماده است. نوش جان

پاناکوتای انار

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: http://dinnerinvenice.com

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4465
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *