در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پاستا سبزیجات با سس آلفردو

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 924 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد
سیر4 حبه
هویج3 عدد متوسط
کدو1 عدد متوسط
کلم بروکلی و گل کلم225 گرم
اسفناج110 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم
کره4 قاشق غذاخوری
آرد1/4 پیمانه
شیر4 پیمانه
پودر جوز هندی1/4 قاشق غذاخوری
پودر سیر1/4 قاشق چایخوری
پنیر پارمسان2/3 پیمانه
پاستا500 گرم
پنیر گودا یا موزارلا1 پیمانه

پاستا سبزیجات با سس آلفردو

پاستا یکی از پرطرفدارترین فست فوودهای جهانه که با طعم های مختلفی تهیه میشه. امروز براتون پاستا سبزیجات با سس آلفردو رو داریم که طعم خیلی خاص و خوشمزه ای داره. امتحانش کنید. عالیه

پاستا سبزیجات با سس آلفردو

اول از همه هویج و کدو رو رنده کنید. سیر رو له و پیاز رو خرد کنید و کنار بذارید.

پاستا سبزیجات با سس آلفردو

تابه ای بردارید. روغن رو توش بریزید. اول از همه سیر و پیاز رو بریزیدو یکمی تفت بدین. بعدش کلم بروکلی و گل کلم خرد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدین. یکم بعد هم اسفناچ خرد شده رو اضافه کنید.

پاستا سبزیجات با سس آلفردو

در مرحله بعدی کدو و هویج رو اضافه کنید و کمی تفت بدین. اخر هم به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید و تابه رو از روی شعله بردارید.

پاستا سبزیجات با سس آلفردو

همزمان بذارید که پاستا بپزه. ظرف مناسبی بردارید و کره رو توش بریزید و روی شعله بذاریدش.آردو بهش اضافه کنید و شروع کنید به هم زدن. اجازه بدین که روی مواد حباب تشکیل بشه و بعدش به مدت ۲ دقیقه هم بزنید. در آخر باید رنگ موادتون به قهوه ای بزنه.حرارت اجاق باید روی متوسط باشه.

Roux

شیر، جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل رو به مواد اضافه کنید. بذارید به جوش بیاد. حرارت رو روی متوسط نگه دارید.

Milk-Seasoning

مواد باید اونقدری روی شعله بمونه که سس غلظت مناسبو پیدا کنید. غلظتی شبیه به عکس. زمانی که به غلظت مناسب رسید، حرارت رو روی کم بذارید.

Thickened

حالا پنیر پارمسان رو اضافه کنید. بذارید پنیر توی مواد حل بشه. سس شما غلیظ تر خواهد شد. زمانی که پنیر کاملا در مواد حل شد، زیر حرارت رو خاموش کنید.

Whisk-Cheese

خب پاستارو که گذاشته بودین بپزه، آبکش کنید.پاستا باید کاملا خشک بشه. همزمان فر رو هم روشن کنید و روی ۳۷۵ درجه فارنهایت بذاریدش.

پاستا سبزیجات با سس آلفردو

پاستا رو بریزید داخل قابلمه و سس و سبزیجات رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب بشن.

Combine

موادتونو به ظرف مناسب فر انتقال بدین. روشو با پنیر موزارلا یا گودا کاملا بپوشونید و ظرف رو برای مدت ۳۰ دقیقه درون فر بذارید.

Gouda

بعد از ۳۰ دقیقه این میشه دست رنج شما! ببینید چقدر خوشمزه است! اینم از پاستا سبزیجات با سس آلفردو. نوش جونتون

Bakedترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع:BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5192
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 61 = 68

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 8 = 18