پاستا سبزیجات با سس آلفردو
پاستا یکی از پرطرفدارترین فست فوودهای جهانه که با طعم های مختلفی تهیه میشه. امروز براتون پاستا سبزیجات با سس آلفردو رو داریم که طعم خیلی خاص و خوشمزه ای داره. امتحانش کنید. عالیه
اول از همه هویج و کدو رو رنده کنید. سیر رو له و پیاز رو خرد کنید و کنار بذارید.
تابه ای بردارید. روغن رو توش بریزید. اول از همه سیر و پیاز رو بریزیدو یکمی تفت بدین. بعدش کلم بروکلی و گل کلم خرد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدین. یکم بعد هم اسفناچ خرد شده رو اضافه کنید.
در مرحله بعدی کدو و هویج رو اضافه کنید و کمی تفت بدین. اخر هم به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید و تابه رو از روی شعله بردارید.
همزمان بذارید که پاستا بپزه. ظرف مناسبی بردارید و کره رو توش بریزید و روی شعله بذاریدش.آردو بهش اضافه کنید و شروع کنید به هم زدن. اجازه بدین که روی مواد حباب تشکیل بشه و بعدش به مدت ۲ دقیقه هم بزنید. در آخر باید رنگ موادتون به قهوه ای بزنه.حرارت اجاق باید روی متوسط باشه.
شیر، جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل رو به مواد اضافه کنید. بذارید به جوش بیاد. حرارت رو روی متوسط نگه دارید.
مواد باید اونقدری روی شعله بمونه که سس غلظت مناسبو پیدا کنید. غلظتی شبیه به عکس. زمانی که به غلظت مناسب رسید، حرارت رو روی کم بذارید.
حالا پنیر پارمسان رو اضافه کنید. بذارید پنیر توی مواد حل بشه. سس شما غلیظ تر خواهد شد. زمانی که پنیر کاملا در مواد حل شد، زیر حرارت رو خاموش کنید.
خب پاستارو که گذاشته بودین بپزه، آبکش کنید.پاستا باید کاملا خشک بشه. همزمان فر رو هم روشن کنید و روی ۳۷۵ درجه فارنهایت بذاریدش.
پاستا رو بریزید داخل قابلمه و سس و سبزیجات رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب بشن.
موادتونو به ظرف مناسب فر انتقال بدین. روشو با پنیر موزارلا یا گودا کاملا بپوشونید و ظرف رو برای مدت ۳۰ دقیقه درون فر بذارید.
بعد از ۳۰ دقیقه این میشه دست رنج شما! ببینید چقدر خوشمزه است! اینم از پاستا سبزیجات با سس آلفردو. نوش جونتون
ترجمه و تنظیم: چاشنی
منبع:BETH
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!