سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

پاستا خامه ای با سس پستو

زمان آماده سازی :30 دقیقه

بازدید : 844 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

ماکارونی شکل دار2 پیمانه
کره2 قاشق غذاخوری
آرد2 قاشق غذاخوری
شیر2 پیمانه
پنیر پارمسان1/2 پیمانه
سس پستو1/4 پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم
اسفناج225 گرم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

پاستا خامه ای با سس پستو

گاهی میشه میشینید و میگین شام چی بپزم؟! یا ناهار چی درست کنم؟ وقتتون کمه؟؟ چیزی به ذهنتون نمیرسه؟؟؟ خب این غذای خوشمزه رو در کمترین زمان درست کنید و ازش لذت ببرید. با طرز تهیه چاستا خامه ای با سس پستو همراه ما باشید.

برای تهیه پاستا خامه ای با سس پستو اول از همه برید سراغ اسفناج. اگه از اسفناج منجمد استفاده می کنید قبل از آماده کردن غذا اونو از فریزر خارج کنید و بذارید به دمای اتاق برسه. اگه از اسفناج تازه استفاده می کنید، کافیه خوردش کنید و بذاریدش کنار و برید برای ادامه کار.

در ظرف مناسبی مقداری آب بریزید و بذارید جوش بیاد، بعدش ماکارونی شکل دار خودتونو بریزید داخلش و برای مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه اجازه بدین که پخته بشه. نهایتا آبکشی کنید و بذاریدش کنار.

همزمان با پخت پاستا، قابلمه یا تابه ای گود بردارید کره و آرد رو داخلش بریزید. حرارت رو روی متوسط بذارید و دائم هم بزنید تا کره و آرد به صورت خمیری دربیاد و حباب دار بشه. سپس شیر رو اضافه کنید و اجازه بدین که سستون غلیظ بشه. سپس زیر حرارت رو خاموش کنید. همانطور که سس گرم هستش، پنیر پارمسان و سس پستو رو اضافه کنید. هم بزنید تا موادتون یکسان بشه. بعدش به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید.

ظرف مناسبی بردارید، ماکارونی پخته شده و اسفناج رو داخلش بریزید و سس رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس به تمامی موادتون برسه. بعد از این مرحله پاستا خامه ای با سس پستو شما آماده است. می تونید سروش کنید و از طعم فوق العادش لذت ببرید.نوش جان

پاستا خامه ای با سس پستو

برای مشاهده طرز تهیه سس پستو روی نام کلیک کنید: سس پستو

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6375
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *