پاستا خامه ای با اسفناج
برای تهیه پاستا خامه ای با اسفناج ابتدا قابلمه ای بردارید و تا نیمه آب پر کنید. روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب، کمی نمک درونش بریزید و سپس پاستای خود را بریزید. بگذارید تا پاستا کاملا بپزد. حدود ۲۰ دقیقه زمان کافی می باشد.
هم زمان با پخت پاستا، تابه ای بردارید، روغن زیتون( و یا هر روغن دیگری) را درونش بریزید. کمی که گرم شد، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. کمی که پیازها نرم شوند کافی است. سپس گوجه فرنگی خرد شده، پونه، ریحان، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.پس از آن رب گوجه فرنگی را اضافه نمایید. کمی که مواد با هم تفت خرد و از خامی درآمد، آب را اضافه نمایید.
در مرحله بعدی پنیر خامه ای را به چند تکه تقسیم کنید و آنرا به مواد اضافه کنید. بایستی آنقدر مواد را هم بزنید تا پنیر خامه ای کاملا در مواد حل شود و به صورت شکل زیر دربیاید.
پس از اینکه پنیر خامه ای خوب حل شد، نمی از پنیر پارمسان را به مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا با مواد ترکیب شود، سپس باقی پنیر را بیافزایید و مجدد با مواد ترکیبش نمایید.
در مرحله بعد بایستی اسفناج ها را اضافه نمایید. اگر اسفناج های شما کوچک است ، نیازی نیست آنها را خرد کنید در غیر این صورت آنها را به قطعات کوچکتر خرد کنید و به مواد داخل تابه اضافه نمایید. بایستی اجازه دهید تا به خوبی مواد به خرد اسفناج برود. مانند شکل
خب حتما در این مدت حواستان به پاستا خود هم بوده! آن را پخته و آبکشی نموده اید. در این مرحله بایستی پاستای خود را به مواد اضافه کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید. در نهایت پاستا خامه ای با اسفناج شما آماده است. نوش جان
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!