در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پاستا با پنیر چدار

زمان آماده سازی : 45 دقیقه

بازدید : 2004 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده450 گرم
سیر2 حبه
پیاز1 عدد
آرد2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز دودی1/2 قاشق چایخوری
پونه خشک1/2 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی250 گرم
آب گوشت2 پیمانه
پاستا250 گرم
پنیر چدار1 پیمانه

پاستا با پنیر چدار

برای تهیه پاستا پا پنیر چدار به ترتیب زیر عمل نمایید.

۱- ابتدا تابه ای را روی حرارت بگذارید و روغن زیتون را درونش بریزید. سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنید. گوشت بایستی آنقدر تفت بخورد که قهوه ای رنگ شود.

۲- هم زمان با تفت خوردن گوشت، پیاز و سیر را خرد کنید. بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید.

۳- بعد از اینکه پیاز و سیر کمی نرم شدند، آرد را به مود اضافه کنید. وجود آرد باعث میشود که سس غذا غلیظ شود. حواستان باشد که آرد نسوزد به همین دلیل مواد را به مدت ۱ دقیقه مدام هم بزنید.

۴- پس از آن فلفل قرمز، پودر فلفل دودی و پونه کوهی خشک شده را اضافه کنید.

۵- در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی و آب گوشت را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. ( می توانید به جای رب گوجه فرنگی از سس گوجه فرنگی نیز استفاده نمایید.)

۶- پس پاستا را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد به جوش برسد. بعد از اینکه مواد به جوش آمد، حرارت را کم کرده و به مدت ۲۰ دقیقه مواد را بپزید. گاهی مواد را هم بزنید که ته نگیرد.اگر بعد از این مدت آب مواد خیلی کم شده بود می توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید. خیلی کم.پس از طی این زمان پاستا نرم شده و مواد را به خود جذب خواهد کرد.

۷-در مرحله آخر پنیر چدار رنده شده را به مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید و اجازه دهید تا پنیر کاملا به خورد مواد برود. در پایان کار اگر مواد هنوز آب زیادی داشت حرارت را زیاد کنید تا آب آن تبخیر شود. توجه داشته باشید که پاستا با پنیر چدار بایستی به مقدار خیلی کم آبکی باشد.

در نهایت پاستا پا پنیر چدار شما آماده خواهد بود.نوش جان

پاستا با پنیر چدار

پاستا با پنیر چدار

نکته: برای کسب اطلاعات درمورد پنیر چدار روی نام آن کلیک کنید: پنیر چدار

ترجمه و تنظیم: چاشنی

دوستان خوبم، نظرتون در مورد این مطلب چیه؟ خوشحال میشم نظرتونو برامون ارسال کنید.پایین همین مطلب، قسمت دیدگاه. :-P

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2569
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

45 + = 48

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 3 =