سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

پاستا با میگو

زمان آماده سازی :30 دقیقه

بازدید : 561 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

فلفل قرمز1 قاشق غذاخوری
آویشن1 قاشق چایخوری
پونه کوهی1 قاشق چایخوری
زیره1/2 قاشق پایخوری
پودر سیر1/4 قاشق چایخوری
پودر پیاز1/4 قاشق چایخوری
میگو پوست کنده شده250 گرم
کره2 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
گوچه فرنگی420 گرم
پاستا250 گرم
پیازچه2 الی 3 عدد
جعفری تازهمقداری
لیمو تازه1 عدد
نمکبه میزان لازم
آب1/2 پیمانه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

پاستا با میگو

علاقه مندان به میگو و غذاهای دریایی جا نمونید!!!! یه غذای متفاوت دارم واستون. ترکیبی از غذای دریایی و فست فوود. چه شود. :-D  برای تهیه این غذای فوق العاده دست دست نکن. اگه میگو خونتون دارید دیگه کار زیادی نیاز نداری.

برای تهیه پاستا با میگو اول از همه کاسه ای بردارید و ادویه های خشکتون شامل، فلف قرمز، آویشن، پونه، پودر سیر، پودر پیاز و زیره رو با هم ترکیب کنید.

میگوها رو خوب بشورید و کمی خشکشون کنید. با ادویه هاتون ترکیبش کنید و کنار بذاریدش.

قابلمه ای بردارید و آب درونش بریزید و وقتی به جوش امد پاستای خود را پخته و آبکشی کنید و کنار بذارید. قبل از آب کشی ۱/۲ پیمانه از آب ماکارونی بردارید.

همزمان در تابه ای سیر رو با کره تفت بدین. حدود ۱ دقیقه زمان برای این مرحله کافی است. سپس میگو رو به سیر اضافه کنید و حدود ۳ الی ۵ دقیقه میگو ها رو سرخ کنید. سپس مواد رو از تابه خارج کنیدو کنار بذارید.تابه رو از روی حرارت برندار ید!

گوجه فرنگی هاتونو به صورت نگینی خورد کنید و درون تابه بریزید و همراه با ۱/۲ پیمانه آب ماکارونی که از قبل کنار گذاشتید، تفت بدین. اجازه بدین که موادتون به جوش برسه و زیر حرارت رو کم کنید. ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان بذارید که گوجه فرنگی ها به صورت سس دربیاد و به مقدار لازم نمک بهش اضافه کنید.

پاستا پخته شده رو به سس اضافه کرده و خوب هم بزنید که سس به تمامی قسمت های پاستا برسه. بعدش میگو رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. زیر شعله رو خاموش کنید.

در اخر پیازچه ها رو خرد و به موادتون اضافه کنید. پاستا با میگو شما آماده است. با جعفری تازه و لیمو تزیین و نوش جانش کنید.

نکته:

اگه به غذای تند علاقه ندارید می تونید میزان فلفل غذا رو کم و حتی حذفش کنید.

پاستا با میگو

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6470
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *