پاستا با میگو
علاقه مندان به میگو و غذاهای دریایی جا نمونید!!!! یه غذای متفاوت دارم واستون. ترکیبی از غذای دریایی و فست فوود. چه شود. :-D برای تهیه این غذای فوق العاده دست دست نکن. اگه میگو خونتون دارید دیگه کار زیادی نیاز نداری.
برای تهیه پاستا با میگو اول از همه کاسه ای بردارید و ادویه های خشکتون شامل، فلف قرمز، آویشن، پونه، پودر سیر، پودر پیاز و زیره رو با هم ترکیب کنید.
میگوها رو خوب بشورید و کمی خشکشون کنید. با ادویه هاتون ترکیبش کنید و کنار بذاریدش.
قابلمه ای بردارید و آب درونش بریزید و وقتی به جوش امد پاستای خود را پخته و آبکشی کنید و کنار بذارید. قبل از آب کشی ۱/۲ پیمانه از آب ماکارونی بردارید.
همزمان در تابه ای سیر رو با کره تفت بدین. حدود ۱ دقیقه زمان برای این مرحله کافی است. سپس میگو رو به سیر اضافه کنید و حدود ۳ الی ۵ دقیقه میگو ها رو سرخ کنید. سپس مواد رو از تابه خارج کنیدو کنار بذارید.تابه رو از روی حرارت برندار ید!
گوجه فرنگی هاتونو به صورت نگینی خورد کنید و درون تابه بریزید و همراه با ۱/۲ پیمانه آب ماکارونی که از قبل کنار گذاشتید، تفت بدین. اجازه بدین که موادتون به جوش برسه و زیر حرارت رو کم کنید. ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان بذارید که گوجه فرنگی ها به صورت سس دربیاد و به مقدار لازم نمک بهش اضافه کنید.
پاستا پخته شده رو به سس اضافه کرده و خوب هم بزنید که سس به تمامی قسمت های پاستا برسه. بعدش میگو رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. زیر شعله رو خاموش کنید.
در اخر پیازچه ها رو خرد و به موادتون اضافه کنید. پاستا با میگو شما آماده است. با جعفری تازه و لیمو تزیین و نوش جانش کنید.
نکته:
اگه به غذای تند علاقه ندارید می تونید میزان فلفل غذا رو کم و حتی حذفش کنید.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!