پاستا با میگو فلفلی
میگو یکی از غذاهای دریایی هستش که طرفداران خاص خودش رو داره. امروز با آموزش پاستا با میگو فلفلی خدمت شما دوستان هستیم. ترکیبی از غذای دریایی و فست فوود. امیدوارم از این غذا خوشتون بیاد.
برای تهیه پاستا با میگو اول از همه تابه ای بردارید و روغن زیتون و کره رو داخلش بریزید. سیز رنده شده رو داحل تابه بریزید و زیر حرارت رو خیلی کم کنید که سیر ها نسوزه. میگو ها رو از قبل تمیز کرده و خوب با آب سر بشورید. کمی که سیر تفت خورد میگو ها رو به تابه منتقل کنید. می تونید زیر حرارت رو بالا ببرید.میگو رو با سیر تفت بدین. اونقدری به تفت نیاز داره که رنگش تغییر کنه.
همزمان می تونید فتوچینی ها رو در آبی که در حال جوش هست بپزید. حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه زمان برای پخت کافیه. بعدش باید آبکشی کنید و کنار بذاریدشون.
برگردید سراغ تابه میگو. میگو رو بعد از سرخ شدن از تابه خارج کنید. بعدش گوجه فرنگی خورد شده همراه با فلفل قرمز تازه و نمک و پودر قرمز درون تابه بریزید.اجازه بدین موادتون برای چند دقیقه جوش بخوره.
بعد از اینکه آب مواد تقریبا کشیده شد، فتوچینی پخته شده رو اضافه کنید.
حالا نوبت میگو ها هستش. میگو رو اضافه کنید و همه مواد رو خوب هم بزنید تا با هم ترکیب بشن. زیر شعله رو خاموش کنید.
در اخر جعفری رو به صورت ریز خورد کنید و برای تزیین روی موادتون بریزید.
پاستا با میگو فلفلی شما آماده است. امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید و ازش استفاده کنید.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
آشپزی, آموزش آشپزی, فست فوود خوشمزه, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!