در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 213 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۱۸ / مرداد / ۱۳۹۵

پاستا با سس کره و گوجه
ابتدا تابه ای بردارید. روغن زیتون را درونش بریزید. نان خرد شده را اضافه کنید. با حرارت متوسط شروع به تفت دادن کنید. ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و پونه کوهی رو اضافه و هم بزنید.

اجازه دهید که خرده نان به صورت طلایی رنگ دربیاد. بعد از روی حرارت بردارید. اجازه بدین که خنک بشه.

تهیه سس کره و گوجه (مرحله ۲)

در مرحله بعد، کره رو داخل تابه بریزید. حبه سیر رو رنده و اضافه کنید. به مدت ۱ دقیقه تفت بدین که بوی عطر سیر بلند بشه.

گوجه فرنگی ها را از قبل شسته، پوست کنده و خورد کنید.

گوجه فرنگی را به سیر اضافه کنید. کمی فلفل به مواد بزنید.

اجازه بدین که مواد به جوش برسه. بعد زیر حرارت رو کم کنید و اجازه بدین که آب مواد کشیده بشه. در آخر گوجه فرنگی ها به خوبی له میشه.

در آخر ۱/۲ قاشق چایخوری نمک به گوجه فرنگی اضافه کنید.

می تویند زیر سس آماده شده رو خاموش کنید و سراغ پاستا بروید.

آماده سازی پاستا با سس کره و گوجه (مرحله ۳)

ماکارونی رو درون قابلمه آب جوش ریخته و خوب بپزید.

زمانی که پخته شد، آنرا به سس اماده شده اضافه کنید. همزمان با اضافه کردن ماکارونی به سس، زیر حرارت رو روشن کنید.

در آخر مقداری از نان تستی که آماده کرده بودین رو روی مواد بریزید. می تونید علاوه بر نان تست از جعفری هم برای تزیین استفاده کنید.

نوش جان

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7642
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    82 + = 91

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    + 18 = 28