در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پاستا با سس کره و گوجه

زمان آماده سازی : 50 دقیقه

بازدید : 2060 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن زیتون2 ق غخرده نان1/2 پیمانه
نمک3/4 ق چپونه خشک1/2 ق چ
ماکارونی یا پاستا250 گرمکره4 ق غ
سیر3 حبهگوجه فرنگی750 گرم
فلفلمقداری
 

پاستا با سس کره و گوجه

پاستا یا همان ماکارونی یکی از غذاهای وارداتی به کشور ماست. این غذا منشا از کشور ایتالیا دارد. با روش ها و طعم های مختلفی هم تهیه می شود.بچه ها هم که اکثرا عاشق ماکارونی هستن.

ما معمولا ماکارونی رو دم می دیم. اما در ایتالیا به صورت نیمه پخت سرو میشه.

امروز پاستا با سس کره و گوجه (PASTA  BUTTER TOMATO SAUCE) رو آموزش میدیم. وجود کره در این غذا باعث لذیذ تر شدن آن می شود.  با طرز تهیه این غذای خوشمزه همراه ما باشید.

طرز تهیه پودر تست با خرده نان ( مرحله ۱)

ابتدا تابه ای بردارید. روغن زیتون را درونش بریزید. نان خرد شده را اضافه کنید. با حرارت متوسط شروع به تفت دادن کنید. ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و پونه کوهی رو اضافه و  هم بزنید.

اجازه دهید که خرده نان به صورت طلایی رنگ دربیاد. بعد از روی حرارت بردارید. اجازه بدین که خنک بشه.

تهیه سس کره و گوجه (مرحله ۲)

در مرحله بعد، کره رو داخل تابه بریزید. حبه سیر رو رنده و اضافه کنید. به مدت ۱ دقیقه تفت بدین که بوی عطر سیر بلند بشه.

گوجه فرنگی ها را از قبل شسته، پوست کنده و خورد کنید.

گوجه فرنگی را به سیر اضافه کنید. کمی فلفل  به مواد بزنید.

اجازه بدین که مواد به جوش برسه. بعد زیر حرارت رو کم کنید و اجازه بدین که آب مواد کشیده بشه. در آخر گوجه فرنگی ها به خوبی له میشه.

در آخر ۱/۲ قاشق چایخوری نمک به گوجه فرنگی اضافه کنید.

می تویند زیر سس آماده شده رو خاموش کنید و سراغ پاستا بروید.

آماده سازی پاستا با سس کره و گوجه (مرحله ۳)

ماکارونی رو درون قابلمه آب جوش ریخته و خوب بپزید.

زمانی که پخته شد، آنرا به سس اماده شده اضافه کنید. همزمان با اضافه کردن ماکارونی به سس، زیر حرارت رو روشن کنید.

در آخر مقداری از نان تستی که آماده کرده بودین رو روی مواد بریزید. می تونید علاوه بر نان تست از جعفری هم برای تزیین استفاده کنید.

نوش جان

پاستا با سس کره و گوجه

در مورد پاستا بدانید

پاستا یا خمیراک (Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونه‌های مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)، درست شده از خمیر آرد، آب و یا تخم مرغ است. پاستا حدودا به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است. چند شکل معروف پاستا اسپاگتی، ماکارونی، فوسیلی و لازانیا (به صورت ورقه‌ای) هستند.

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7626
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 63 = 73

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

21 + = 26