پاستا با سس کره و گوجه
پاستا یا همان ماکارونی یکی از غذاهای وارداتی به کشور ماست. این غذا منشا از کشور ایتالیا دارد. با روش ها و طعم های مختلفی هم تهیه می شود.بچه ها هم که اکثرا عاشق ماکارونی هستن.
ما معمولا ماکارونی رو دم می دیم. اما در ایتالیا به صورت نیمه پخت سرو میشه.
امروز پاستا با سس کره و گوجه (PASTA BUTTER TOMATO SAUCE) رو آموزش میدیم. وجود کره در این غذا باعث لذیذ تر شدن آن می شود. با طرز تهیه این غذای خوشمزه همراه ما باشید.
طرز تهیه پودر تست با خرده نان ( مرحله ۱)
ابتدا تابه ای بردارید. روغن زیتون را درونش بریزید. نان خرد شده را اضافه کنید. با حرارت متوسط شروع به تفت دادن کنید. ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و پونه کوهی رو اضافه و هم بزنید.
اجازه دهید که خرده نان به صورت طلایی رنگ دربیاد. بعد از روی حرارت بردارید. اجازه بدین که خنک بشه.
تهیه سس کره و گوجه (مرحله ۲)
در مرحله بعد، کره رو داخل تابه بریزید. حبه سیر رو رنده و اضافه کنید. به مدت ۱ دقیقه تفت بدین که بوی عطر سیر بلند بشه.
گوجه فرنگی ها را از قبل شسته، پوست کنده و خورد کنید.
گوجه فرنگی را به سیر اضافه کنید. کمی فلفل به مواد بزنید.
اجازه بدین که مواد به جوش برسه. بعد زیر حرارت رو کم کنید و اجازه بدین که آب مواد کشیده بشه. در آخر گوجه فرنگی ها به خوبی له میشه.
در آخر ۱/۲ قاشق چایخوری نمک به گوجه فرنگی اضافه کنید.
می تویند زیر سس آماده شده رو خاموش کنید و سراغ پاستا بروید.
آماده سازی پاستا با سس کره و گوجه (مرحله ۳)
ماکارونی رو درون قابلمه آب جوش ریخته و خوب بپزید.
زمانی که پخته شد، آنرا به سس اماده شده اضافه کنید. همزمان با اضافه کردن ماکارونی به سس، زیر حرارت رو روشن کنید.
در آخر مقداری از نان تستی که آماده کرده بودین رو روی مواد بریزید. می تونید علاوه بر نان تست از جعفری هم برای تزیین استفاده کنید.
نوش جان
در مورد پاستا بدانید
پاستا یا خمیراک (Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونههای مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)، درست شده از خمیر آرد، آب و یا تخم مرغ است. پاستا حدودا به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است. چند شکل معروف پاستا اسپاگتی، ماکارونی، فوسیلی و لازانیا (به صورت ورقهای) هستند.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!