سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

پاستا با سس آلفردو و مرغ

زمان آماده سازی :1 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 622 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پاستا500گرم
کره1/2 پیمانه+ 1/4 پیمانه
سینه مرغ پخته شده300 گرم
جعفری برای تزیناندکی
چعفری تازه برای سس1/4 پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم
خامه1 پیمانه
سیر خرد1 حبه
پنیر پارمزان رنده شده1 و 1/2 پیمانه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

پاستا با سس آلفردو و مرغ

یکی از رایج ترین سس های پاستا  سس آلفردو است که طرفداران زیادی هم دارد.مهم نیست که از چه نوع پاستایی استفاده می کنید اما برای پاستا با مرغ معمولا پاستا های فنری مناسب تر هستند.
برای تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ ابتدا در یک ظرف آب ۵ پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید.به آب در حال جوش پاستا را اضافه کنید.در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستا ها خمیر می شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار  آن ها را هم بزنید. همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه ای دیگر ۱/۲ پیمانه کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ ها طعم بگیرند. پاستاها  که پخت؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.
خب فکر نکنید که سس آلفردو را فراموش کردیم! درست کردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمی برد. حداکثر زمان پخت آن ۱۰ دقیقه است. ۱/۴ پیمانه کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد ۱/۴ پیمانه جعفری، سیر و پنیر پارمزان  را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.سس آلفردو شما اماده است.

امیدوارم با تهیهپاستا با سس آلفردو و مرغ لذت ببرید. نوش جان

نکته: برای تزیین این پاستا می توانید از فلفل سیز و گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.

 

پاستا با سس آلفردو و مرغ

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی،آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1986
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *