در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پاستا آشیانه مرغ

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 796 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

اسفناج500 گرمپیاز1 عدد
سینه مرغ پخته شده1 عدد بزرگقارچ500 گرم
آب مرغ1 لیوانپنیر خامه ای100 گرم
پودر سیر نمک و فلفلبه مقدار لازمسس بشمال1 لیوان
پنیر پیتزابه مقدار لازم

پاستا آشیانه مرغ

طرز تهیه پاستا آشیانه مرغ , پاستا قارچ و اسفناج , پاستا با مرغ و قارچ , پاستا مرغ و قارچ , پاستا مرغ و اسفناج , طرز تهیه پاستا آشیانه , طرز تهیه انواع پاستا , پاستا با سس سفید, پاستا با سس بشمال

اسفناج رو خرد کنید و در قابلمه بریزید و بدون اضافه کردن آب روی حرارت ملایم قرار بدید تا آب بندازه و با آب خودش بپزه.

در تابه پیاز رو نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت بدید در حدی که سبک و شفاف بشه.

سینه مرغ رو به صورت مکعبی کوچک خرد کنید و به پیاز درون تابه اضافه و کمی تفت بدید تا رنگ اون تغییر کنه.

بعد قارچ ورقه شده رو هم اضافه کنید و تفت بدید تا آب قارچ کمی کشیده بشه

پنیر خامه ای رو به مواد اضافه و مخلوط کنید.

یک لیوان آب مرغ را هم اضافه و بگذارید طعم مواد به خورد هم بروند سس غلیظ بشه.

میتونید به جای پنیر خامه ای ،خامه صبحانه اضافه کنید.

در اینصورت اول آب مرغ رو اضافه کنید و در آخر قبل از خاموش کردن حرارت خامه رو بریزید.

در پایان مقداری پودر سیر و نمک و فلفل هم اضافه و خرارت رو خاموش کنید.

حالا از سس بشمال حدود ۲ تا ۳ قاشق به مواد مرغ و قارچ اضافه و مخلوط کنید.

کف ظرف فر رو چرب و بقیه سس سفید رو کف ظرف بریزید.

اضافه کردن سس بشامل به مواد مرغ و کف ظرف مانع خشک شدن پاستا میشه.

پاستاهای آشیانه ای رو دانه دانه در فویل بپیچید و در آب جوش قرار بدید و ۵ دقیقه بجوشانید.

داخل قابلمه آب کم بریزید در حدی که روی پاستاها رو بپوشونه.

میتونید پاستاها رو بدون پیچاندن در فویل در قابلمه کوچک کاملا چسبیده به هم بچینید و بگذارید بجوشند ولی ریسک باز شدن اونها خیلی زیاده.

بعد پاستاها رو از آب دربیارید و فویل اونها رو بار و چسبیده به هم در ظرف قرار بدید.

وسط هر پاستا رو باز کنید و داخل هر کدام رو با مواد کامل پر کنید.

اگه مواد رو فقط روی پاستا بریزید در نهایت یه پاستای بیطعم خواهید داشت پس مواد داخل پاستاها زیاد بریزید.

در آخر روی هر کدام مقداری پنیر پیتزا بپاشید و برای ۱۵ دقیقه در فر قرار بدید تا پنیر ذوب بشه.

میتونید ۲ تا ۳ دقیقه گریل رو روشن کنید تا پنیر طلایی بشه ولی مواظب باشید پاستا خشک نشه.

طعم این پاستا محشره حتما امتحانش کنید

پاستا آشیانه مرغ | انواع پاستا | پاستا با مرغ | طرز تهیه پاستا | پاستا قارچ و اسفناج | پاستا خوشمزه

دستور تهیه و عکس از سوزان شریعت عزیز (souzan.shariat)

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11781
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + = 26

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

82 − = 77