سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

پاستا آشیانه مرغ

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 159 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

اسفناج 500 گرم پیاز 1 عدد
سینه مرغ پخته شده 1 عدد بزرگ قارچ 500 گرم
آب مرغ 1 لیوان پنیر خامه ای 100 گرم
پودر سیر نمک و فلفل به مقدار لازم سس بشمال 1 لیوان
پنیر پیتزا به مقدار لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

پاستا آشیانه مرغ

طرز تهیه پاستا آشیانه مرغ , پاستا قارچ و اسفناج , پاستا با مرغ و قارچ , پاستا مرغ و قارچ , پاستا مرغ و اسفناج , طرز تهیه پاستا آشیانه , طرز تهیه انواع پاستا , پاستا با سس سفید, پاستا با سس بشمال

اسفناج رو خرد کنید و در قابلمه بریزید و بدون اضافه کردن آب روی حرارت ملایم قرار بدید تا آب بندازه و با آب خودش بپزه.

در تابه پیاز رو نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت بدید در حدی که سبک و شفاف بشه.

سینه مرغ رو به صورت مکعبی کوچک خرد کنید و به پیاز درون تابه اضافه و کمی تفت بدید تا رنگ اون تغییر کنه.

بعد قارچ ورقه شده رو هم اضافه کنید و تفت بدید تا آب قارچ کمی کشیده بشه

پنیر خامه ای رو به مواد اضافه و مخلوط کنید.

یک لیوان آب مرغ را هم اضافه و بگذارید طعم مواد به خورد هم بروند سس غلیظ بشه.

میتونید به جای پنیر خامه ای ،خامه صبحانه اضافه کنید.

در اینصورت اول آب مرغ رو اضافه کنید و در آخر قبل از خاموش کردن حرارت خامه رو بریزید.

در پایان مقداری پودر سیر و نمک و فلفل هم اضافه و خرارت رو خاموش کنید.

حالا از سس بشمال حدود ۲ تا ۳ قاشق به مواد مرغ و قارچ اضافه و مخلوط کنید.

کف ظرف فر رو چرب و بقیه سس سفید رو کف ظرف بریزید.

اضافه کردن سس بشامل به مواد مرغ و کف ظرف مانع خشک شدن پاستا میشه.

پاستاهای آشیانه ای رو دانه دانه در فویل بپیچید و در آب جوش قرار بدید و ۵ دقیقه بجوشانید.

داخل قابلمه آب کم بریزید در حدی که روی پاستاها رو بپوشونه.

میتونید پاستاها رو بدون پیچاندن در فویل در قابلمه کوچک کاملا چسبیده به هم بچینید و بگذارید بجوشند ولی ریسک باز شدن اونها خیلی زیاده.

بعد پاستاها رو از آب دربیارید و فویل اونها رو بار و چسبیده به هم در ظرف قرار بدید.

وسط هر پاستا رو باز کنید و داخل هر کدام رو با مواد کامل پر کنید.

اگه مواد رو فقط روی پاستا بریزید در نهایت یه پاستای بیطعم خواهید داشت پس مواد داخل پاستاها زیاد بریزید.

در آخر روی هر کدام مقداری پنیر پیتزا بپاشید و برای ۱۵ دقیقه در فر قرار بدید تا پنیر ذوب بشه.

میتونید ۲ تا ۳ دقیقه گریل رو روشن کنید تا پنیر طلایی بشه ولی مواظب باشید پاستا خشک نشه.

طعم این پاستا محشره حتما امتحانش کنید

پاستا آشیانه مرغ | انواع پاستا | پاستا با مرغ | طرز تهیه پاستا | پاستا قارچ و اسفناج | پاستا خوشمزه

دستور تهیه و عکس از سوزان شریعت عزیز (souzan.shariat)

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11781
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *