سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

پاستای مرغ با سس آنچیلادای

زمان آماده سازی :40 دقیقه

بازدید : 293 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن2 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد
سیر2 حبه
سینه مرغ1 عدد
سس آنچیلادای1 فنجان
خامه ترش1/2 فتجان
پاستا350 گرم
پنیر مونتری جک1 فنجان
پیازچه3 عدد
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

پاستای مرغ با سس آنچیلادای

برای تهیه پاستای مرغ با سس آنچیلادای ابتدا پیاز و سیر خود را خرد نمایید. سپس ظرف مورد نظر خود برای تهیه این پاستا را روی حرارت بگذارید و روغن را درون تابه بریزیدو سپس سیر و پیاز را به آن اضافه نمایید و تفت دهید.

سینه مرغ را از قبل به تکه های باریک و کوتاه تقسیم کنید. همانند شکل زیر. سپس آن را به سیر و پیاز اضافه نمایید و تفتشان دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. زیر حرارت را کم کنید تا مواد نسوزد.

پاستای مرغ با سس آنچیلادای

هم زمان با آن درون قابلمه ای پاستا را بریزید تا بپزد. حدود ۲۰ دقیقه زمان برای آن کافی می باشد..پس از این زمان آنرا آبکشی نمایید و کنار بگذارید.

سپس  خامه ترش  و  سس آنچیلادای را با یکدیگر مخلوط کنید.

پنیر مونتری جک  را رنده کنید و پیازجه های خود را خرد نمایید. برای این دستور پنیر مونتری جک مناسب می باشد چون چربی نزدیکی به خامه دارد با این حال می توانید از پنیرهای دیگری چون پنیر پیتزا و موزارلا نیز استفاده نمایید.

پاستای مرغ با سس آنچیلادای

سپس پاستا و سس آماده شده را به محتویات ظرف خود اضافه نمایید.حرارت شعله را همچنان روی کم نگه دارید.

پاستای مرغ با سس آنچیلادای

در آخرین مرحله پنیر و پیازچه را روی مواد بپاشید و اجازه دهید پنر با حرارت ملایم ذوب شود.اگر فکر کردید که نمک غذا کم می باشد می توانید کمی نمک به آن نیز اضافه نمایید.

پاستای مرغ با سس آنچیلادای

پاستای مرغ با سس آنچیلادای شما آماده است. نوش جان

پاستای مرغ با سس آنچیلادای

نکته:

برای طرز تهیه خامه ترش روی نام آن کلیک کنید: خامه ترش

برای طرز تهیه سس آنچیلادای روی نام آن کلیک کنید: سس آنچیلادای

برای کسب اطلاعات درمورد پنیر مونتری جک روی نام آن کلیک کنید: پنیر مونتری جک

ترجمه و تنظیم: چاشنی

نظر یادتون نره… :-P

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2746
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *