در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

هانی چیکن

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 668 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

ران مرغ 8 تکه
عسل 1/3 فنجان
سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 و 1/2  قاشق غذاخوری
پودر فلفل دودی 1/4 قاشق چایخوری
پودر سیر 1/2 قاشق غذاخوری
زیره سیاه 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

هانی چیکن

برای تهیه هانی چیکن ابتدا بایستی تکه های مرغ را تمیز کنید. اگر چربی اضافی در آنها می باشد جدا نمایید. برای طبخ آنها می توانید هم پوست رویشان را جدا کنید و یا با همان پوست طبخ نمایید. در این آموزش هر دو حالت را تست میکنیم. یعنی ۴ تکه با پوست و ۴ تکه را بدون پوست. اگر سینی توری شکل دارید زیر آن را فویل بگذارید و تکه های گوشت را روی توری قرار دهید. همانند شکل. اگر نه که از سینی های معمولی استفاده کنید و پس از آنکه روی سینی را فویل کشیدید تکه های مرغ را رویش قرار دهید.

هانی چیکن

در مرحله بعد عسل، سرکه، فلفل، پودر سیر، زیره، فلفل دودی و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید تا به مایعی شبیه به شکل زیر دست یابید.

هانی چیکن

سپس به وسیله یک فرچه نیمی از محلول مایع خود را روی تکه های مرغ بکشید به طوری که تمامی سطح مرغ را بپوشاند. سپس سینی را درون فر که از قبل گرم کرده اید روی ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.

هانی چیکن

پس از طی ۲۰ دقیقه ، سینی را از فر خارج کنید و باقی مانده مایع موجود را روی تکه های مرغ بمالید. سپس مجدد به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کبابی شود. پس از آن هانی چیکن شما آماده است. نوش جان

در ظرف مورد نظز هانی چیکن را سرو نمایید و می توانید با سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات تازه آن را تزیین نمایید.

هانی چیکن

هانی چیکن

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2458
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *