هانی چیکن
برای تهیه هانی چیکن ابتدا بایستی تکه های مرغ را تمیز کنید. اگر چربی اضافی در آنها می باشد جدا نمایید. برای طبخ آنها می توانید هم پوست رویشان را جدا کنید و یا با همان پوست طبخ نمایید. در این آموزش هر دو حالت را تست میکنیم. یعنی ۴ تکه با پوست و ۴ تکه را بدون پوست. اگر سینی توری شکل دارید زیر آن را فویل بگذارید و تکه های گوشت را روی توری قرار دهید. همانند شکل. اگر نه که از سینی های معمولی استفاده کنید و پس از آنکه روی سینی را فویل کشیدید تکه های مرغ را رویش قرار دهید.
در مرحله بعد عسل، سرکه، فلفل، پودر سیر، زیره، فلفل دودی و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید تا به مایعی شبیه به شکل زیر دست یابید.
سپس به وسیله یک فرچه نیمی از محلول مایع خود را روی تکه های مرغ بکشید به طوری که تمامی سطح مرغ را بپوشاند. سپس سینی را درون فر که از قبل گرم کرده اید روی ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.
پس از طی ۲۰ دقیقه ، سینی را از فر خارج کنید و باقی مانده مایع موجود را روی تکه های مرغ بمالید. سپس مجدد به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کبابی شود. پس از آن هانی چیکن شما آماده است. نوش جان
در ظرف مورد نظز هانی چیکن را سرو نمایید و می توانید با سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات تازه آن را تزیین نمایید.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!