نگهداری سیر خشک شده
بوته سیر با حبه های درشتی رو انتخاب بکنید و پوست بکنید. حبه ها رو باریک برش بدید و داخل یک سینی یا بشقاب یا هر چیزی شبیه به اینها پهن کنید. و بزارید جای افتاب گیر . بعد از ۳-۴ ساعت سیر ها رو برگردونید و بزارید خشک بشن . اگر سیر ها رو برنگردونید میچسبن به ظرف و کنده نمیشن . دو الی سه بار سیرها رو مخلوط کنید تا احیانا از چسبیدنشون جلوگیری بشه.اگر جایی پهن کنید که از صبح تا غروب افتاب گیر باشه ۱ روزه خشک میشه .سیرهای من در عرض ۲ روز کاملا خشک شدن . بعد سیرهای خشک شده رو بریزید داخل اسیاب و پودرش کنید و بعد الک کنید و دانه های درشت رو دوباره اسیاب کنید و داخل شیشه در بسته ای ریخته و نگهداری کنید.
نظرتون درباره این آموزش چیست!