در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 1479 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۲۲ / شهریور / ۱۳۹۴

نگهداری سیر خشک شده

بوته سیر با حبه های درشتی رو انتخاب بکنید و پوست بکنید. حبه ها رو باریک برش بدید و داخل یک سینی یا بشقاب یا هر چیزی شبیه به اینها پهن کنید. و بزارید جای افتاب گیر . بعد از ۳-۴ ساعت سیر ها رو برگردونید و بزارید خشک بشن . اگر سیر ها رو برنگردونید میچسبن به ظرف و کنده نمیشن . دو الی سه بار سیرها رو مخلوط کنید تا احیانا از چسبیدنشون جلوگیری بشه.اگر جایی پهن کنید که از صبح تا غروب افتاب گیر باشه ۱ روزه خشک میشه .سیرهای من در عرض ۲ روز کاملا خشک شدن . بعد سیرهای خشک شده رو بریزید داخل اسیاب و پودرش کنید و بعد الک کنید و دانه های درشت رو دوباره اسیاب کنید و داخل شیشه در بسته ای ریخته و نگهداری کنید.

نگهداری سیر خشک شده

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=740
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 3 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 29 = 32