ناگت مرغ
برای تهبه ناگت مرغ ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز و سیر و قرص عصاره مرغ چرخ کنید.سپس پنیر پیتزا را اضافه کنید و دوباره همه مواد رو با هم چرخ کنید تا کاملا مواد له بشود و به صورت خمیر چسبناکی در بیاید.
در ظرف دیگری پودر پفک نمکی و پودر موسیر و پودر نان که من باگت رو چند روز قبل خشک کردم و بعد هم پودرش کردم از آرد سوخاری هم میشود استفاده کرد ولی باید آسیابش کنید همه مواد را باهم مخلوط کنید و مواد گوشتی رو داخل سینی صافی پهنش کنید و از هر قالبی که دوست داشتید می توانید استفاده کنید خمیر گوشتی رو قالب بزنید.
بعد هم خمیر گوشتی قالب زده رو داخل مخلوط پودر نان و پودر پفک بغلطانید.
خوب اینجا دیگه ناگتها آماده هستن که سرخ بشوند.حرارت زیر ظرف مورد نظر برای سرخ کردن ناگتها نباید زیاد باشد چون پودر پفک سریع میسوزد با حرارت کم سرخشان کنید.
ناگتها ما آماده است فوق العاده خوشمزه خواهد شد. به جای اینکه ناگتها را از بیرون تهیه کنید می توانید در منزل تمیز و بهداشتی درست کنید و بگذارید داخل فریزرتون و هر وقت که دوست داشتید مصرف کنید البته این را هم بگویم که از ناگتهای بیرون هم مقرون به صرفه تر می باشد. حتما یک بار امتحان کنید.
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!