در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

ناگت مرغ

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 1034 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سینه مرغ 500 گرم
پیاز2 عدد
پنیر پیتزا150 گرم
سیر2 حبه
قرص عصاره مرغ1 عدد
پفک نمکی پودر شده1/2 پیمانه
پودر موسیر1 قاشق چایخوری
پودر نان باگت1/3 پیمانه

ناگت مرغ

برای تهبه ناگت مرغ ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز و سیر و قرص عصاره مرغ چرخ کنید.سپس پنیر پیتزا را اضافه کنید و دوباره همه مواد رو با هم چرخ کنید تا  کاملا مواد له بشود و به صورت خمیر چسبناکی در بیاید.
در ظرف دیگری پودر پفک نمکی و پودر موسیر و پودر نان که من باگت رو چند روز قبل خشک کردم  و بعد هم پودرش کردم از آرد سوخاری هم میشود استفاده کرد ولی باید آسیابش کنید همه مواد را باهم مخلوط کنید و مواد گوشتی رو داخل سینی صافی پهنش کنید و از هر قالبی که دوست داشتید می توانید استفاده کنید خمیر گوشتی رو قالب بزنید.

بعد هم خمیر گوشتی قالب زده رو داخل مخلوط پودر نان و پودر پفک بغلطانید.

خوب اینجا دیگه ناگتها آماده هستن که سرخ بشوند.حرارت زیر ظرف مورد نظر برای سرخ کردن ناگتها نباید زیاد باشد چون پودر پفک سریع میسوزد با حرارت کم سرخشان کنید.

ناگتها ما آماده است فوق العاده خوشمزه  خواهد شد. به جای اینکه ناگتها را از بیرون تهیه کنید می توانید در منزل  تمیز و بهداشتی درست کنید و بگذارید داخل فریزرتون و هر وقت که دوست داشتید مصرف کنید البته این را هم بگویم که از ناگتهای بیرون هم مقرون به صرفه تر می باشد. حتما یک بار امتحان کنید.

ناگت مرغ

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1526
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

26 − 20 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 2