در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

نان گردویی

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 882 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

عسل3 قاشق چایخوری
آب گرم200 میلی لیتر
پودر خمیر ترش1 قاشق سوپخوری
آرد گندم الک شده2 پیمانه
آرد سبوس دار الک شده1 و 1/3 پیمانه
نمک1 و نیم قاشق چایخوری
گردو خورد شده1 پیمانه
شیر2 قاشق سوپخوری
روغن زیتونبه مقدار لازم

نان گردویی

یک صبحانه مقوی با طعم لذیذ گردویی

عسل و نصف پیمانه از آب را در ظرفی ریخته و هم بزنید.

سپس پودر خمیرترش و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید پس از این مرحله کره و باقیمانده آب را به آن اضافه کنید.

آردها و نمک را نیز به همراه گردو به تدریج افزوده و ورز دهید اگر خمیر خیلی سفت بود کمی آب اضافه کرده و اگر به دست چسبید مقداری آرد مازاد بر دستور می‌افزاییم.

روی سطح صافی، آرد پاشیده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه روی آن ورز می‌دهیم تا یک دست و انعطاف‌پذیر شود. کف و دیواره‌های یک ظرف مناسب را با مقداری روغن زیتون چرب کرده و خمیر را داخل آن بغلتانید تا آغشته به روغن شود.

سپس روی خمیر را با نایلون پوشانده و حدود ۷۵ دقیقه در محل گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. پس از این مدت خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، هر قسمت را با وردنه به قطر دو سانت باز کنید، سپس آن ها را رول کرده و با فاصله مناسب در سینی فر چرب شده قرار دهید. یک ساعت دیگر به خمیر استراحت داده سپس به وسیله برس، شیر را روی آن ها بمالید و به مدت ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر که از یک ربع قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) گرم کرده‌اید، قرار دهید تا پخته و روی آن ها طلایی شود. سپس از فر درآورده، پس از چند دقیقه روی یک پنجره سیمی قرار دهید و پس از این که خنک شدند، به اندازه دلخواه برش داده و سرو کنید.

نان گردویی شما آماده است.نوش جان

 

نان گردویی

نکته

توجه داشته باشید، هنگام پخت نان یک ظرف آب کف سینی فر قرار دهید تا هنگام پخت، بخار کند و نان نرم و لطیفی داشته باشید.

نوش جان، چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1058
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 3 = 1

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

29 − 25 =