نان کدو حلوایی
برای تهیه نان کدو حلوایی ابتدا در یک ظرف مناسب پوره کدو حلوایی، تخم مرغ، شیر، روغن، ملاس چغند، شکر و ادویه پای کدو حلوایی را با یکیدگیر مخلو کنید. مواد بایستی کاملا با هم مخلوط شوند پس خوب آنها را هم بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود.
در ظرف دیگری مواد خشک یعنی آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
سپس مخلوط آرد خود را کم کم به مواد مایع خود اضافه کنید. با قاشق نه هم زن مواد را مخلوط نمایید تا کاملا مواد با هم ترکیب شوند.
سپس ظرف مورد نظر خود را که قرار است درون فر قرار گیرد، کمی چرب کنید. سپس خمیر آماده شده خود را درون آن بریزید و روی آنرا صاف کنید. سپس درون فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید. دمای فر ۳۷۵ درجه فارنهایت باید باشد. تقریبا ۱ ساعت زمان برای پخت نان کافی خواهد بود. با این حال قبل از اینکه سینی را کاملا از فر خارج کنید، با یک خلال دندان یا چنگال نان خود را تست کنید. وقتی خلال دندان یا چنگال را درون نان بزنید نباید از مواد خمیری آن چیزی باقی مانده باشد.
در نهایت نان کدو حلوایی شما آماده است. می توانید به عنوان وعده صبحانه و یا عصرانه از این نان استفاده نمایید. نوش جان
نکته:
۱-برای مشاهده طرز تهیه ادویه پای کدو حلوایی رو نام آن کلیک کنید: ادویه پای کدو حلوایی
۲- برای مشاهده طرز تهیه پوره کدو حلوایی روی نام ان کلیک کنید: پوره کدو حلوایی
۳- برای دریافت اطلاعات درمورد ملاس چغندر روی نام ان کلیک کنید: ملاس چغندر
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!