طرز تهیه پواچا شوید و فلفل قرمز
پواچا شوید و فلفل قرمز, پواچای شوید, پواچای فلفل قرمز, پوآچا ترکیه, طرز تهیه پواچای ترکیه,طرز تهیه پیراشکی صبحانه ترکیه ای,خمیر پوآچا, طرز تهیه خمیر پواچا فوری,طرز تهیه نان پواچا, پخت نان پواچا مغزدار, طرز تهیه پواچا, طرز تهیه پیراشکی پواچا, طرز تهیه پواچا ترکی, دستور تهیه پواچا
برای تهیه پواچا، پیراشکی ترکیه ای به روش زیر عمل کنید.
ابتدا ماست, نمک, سفیده تخم مرغ و روغن مایع رو مخلوط کنید.
شوید و فلفل خورد شده را به مواد اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و الک کنید.
کم کم به مواد مایع آرد رو اضافه کنید.
مواد را مخلوط و ورز بدین.
این خمیر نیاز به استراحت نداره.
از خمیر توپهای کوچک بردارید.
داخل سینی فر که کاغذ روغنی بذارید.
توپ های خمیری رو داخل سینی فر بچینید.
با زرده تخم مرغ رومال کنید.
در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
در صورت تمایل می تونید از مواد گوشتی برای داخل نان ها استفاده کنید.
نان | پواچا شوید و فلفل قرمز | انواع نان | نان ساده خانگی | نان فوری و خوشمزه | نان شوید
طرز تهیه و عکس از زهرا بانوی عزیز
ویرایش و تنظیم : چاشنی
چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!