در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

نان گردو کشمش

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 1678 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آب یا شیر ولرم2-3 پیمانهخمیر مایه فوری1 ق غ
نمک1 و 1/2 ق مآردبه مقدار لازم
شکرچند قاشق غذاخوریروغن مایع یا کرهاختیاری
گردو1 پیمانهکشمش1 پیمانه
 

طرز تهیه نان گردو کشمش

نان کشمش گردو, آموزش انواع نان, نان گردویی, طرز تهیه نان گردو, نان کشمش و گردو, طرز تهیه نان گردو و کشمش, طرز تهیه نان کشمش و گردو, نان کشمش و گردو ایتالیایی, نان بدون روغن و تخم مرغ, نان گردو کشمش

خمیر مایه و آب یا شیر ولرم رو مخلوط کنید.

روشو بپوشونید.

بعد از ۱۰ دقیقه، آرد و نمک رو اضافه کنید و ورز بدین.

تا خمیر نرمی بشه.

روشو بپوشونین و ۱ ساعت یا یک شب بزارین بمونه تا ور بیاد.

خمیر رو بعد از ور اومدن کمی ورز بدین تا هواش خارج بشه

ظرف پیرکسی بردارید.

داخلش کمی روغن بمالید.

بعد خمیر را درون ظرف بذارید.

روش گردو و کشمش بریزید.

خمیر نان را درون فر گرم شده به مدت ۴۵ درجه قرار بدین.

دمای فر ۱۴۰ درجه سانتی گراد باشه.

بعد از پخت کمی اجازه بدین درون فر خاموش بمونه.

بعد از فر خارج کنید و برش بدید.

در صورت تمایل می تونید از شکر استفاده کنید.

اگر قصد داشتید از روغن یا کره استفاده کنید از مقدار شیر یا آب کم کنید و از روغن استفاده کنید.

نوش جان

نان | نان گردو کشمش | انواع نان | نان خانگی ساده | طرز تهیه نان خوشمزه | نان ساده و خوشمزه

دستور تهیه و عکس از زهرا بانو عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10332
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

71 − = 68

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

83 − 76 =