در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

نان لواش خانگی

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 1295 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آردتقریبا 2 پیمانه
آب3/4 پیمانه
نمکنوک قاشق چایخوری
روغن4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
 

نان لواش خانگی

چون این نون با بکینگ پودر هست خیلی سریع میشه امادش کرد و نیازی نداره مثل نون لواشهایی که خمیر مایه دارن ۱ ساعت بزاریم خمیرشون ور بیاد.
همه مواد خشک را اضافه می‌کنیم وسط مواد خشک را گود می‌کنیم و روغن اضافه می‌کنیم ، بعد آب ولرم را اضافه میکنیم.آب رو گرم میکنیم نباید داغ بشه فقط کمی گرم بشه کافی هست، بعد کم کم به مواد اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیر یک دست به دست بیاید، خمیر باید نرم و لطیف باشه اگر آردتون زیاد باشه یا آبتون کم خمیرتون سفت می‌شه و در نتیجه نون‌هاتون خشک خواهد شد.اگر دیدید خمیر چسبناک هست کم کم بهش آرد اضافه کنید تا وقتی که دیگه چسبناک نباشد.
حدود ۳۰ دقیقه روش رو یه پارچه‌ی نم دار می ندازیم تا خمیر ور بیاد،بعد از۳۰ دقیقه از خمیر گلوله‌های اندازهٔ نارنگی بر می‌داریم و کنار میذاریم.سطح کارمون را آرد میپاشیم و با کمک وردنه گلوله‌ها را باز میکنیم.تا جایی که میتونید خمیر را با وردنه نازک کنید. ماهی تابه تفلون یا چدن را داغ کنید و خمیر رو بپزید البته بدون روغن.

نان لواش خانگی

ماهی تابه باید داغ بشه و بعد حرارت رو بزارید روی متوسط و دیگه کم و زیادش نکنید بعد خمیر رو بندازید توی ماهی تابه .میبینید که خمیر شروع میکنه به حباب زدن های ریز و درشت .اگر نونهاتون مثل عکس موقع پخت حباب نزد پس خمیرتون سفت شده و نونهاتون خیلی سفت میشه بهتر هست ادامه ندید و خمیر رو مستقیم به سطل اشغال هدایت کنید. وقتی یک طرف خمیر کمی قهوه ای شد و خالهای قهوه ای به خودش گرفت طرف دیگه خمیر رو برگردونید تا طرف دیگه نون هم بپزه. نانها وقتی که خالهای قهوهای به خود گرفتن یعنی پختن.

نان لواش خانگی

نکته مهم اینکه بلا فاصله بعد پخت و خنک شدن نانها, انها را داخل جا نونی بگذارید تا خشک نشود.
اگر بعد پخت نانها احساس کردید که خشک هستند نگران نباشید اگه در جا نونی بگذارید بعد ۲-۳ ساعت کاملا نرم میشوند
میتونید نان ها رو درون پارچه و پلاستیک به مدت چند روز نگه دارید و استفاده کنید.

نان لواش خانگی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1581
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 4 = 3

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 1 =