در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

نان شیرمال

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 1706 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد5 الی 6 فنجان
روغن2/3 پیمانه
زرده تخم مرغ2 عدد
شیر1 فنجان
شکر2/3 فنجان
خمیر مایه1 قاشق سوپخوری
نمک1قاشق چاخوری
آب ولرمبه مقدار کافی
زنجبیل در صورت تمایل1 قاشق چایخوری
کنجد1/3 فنجان
کره و شیربه مقدار لازم

نان شیرمال

یک نان خوشمزه پر طرفدار
وعده غذایی: صبحانه

برای تهیه نان شیرمال ابتدا مایع خمیر و یک قاشق مرباخوری از شکر را در شیر گرم حل کرده و بگذارید تا کاملاً پف کند. آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شکر، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را هم به افزوده و آب را به تدریج به آن اضافه کرده و مخلوط را خوب به هم زنید، که خمیر به دست آمده نرم باشد.

۵ یا ۶ دقیقه خمیر را خوب ورز داده و آن را به ۴ یا ۶ قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله کنید. روی خمیر را بپوشانید، تا جا بیفتد. سپس سینی فر را کمی چرب کرده و با وردنه هر یک از گلوله ها را به قطر یک و نیم سانتی متر پهن و به شکل بیضی درآورید.

آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش دهید. کنجد و زرده تخم مرغ را با یک قاشق مرباخوری مخلوط کرده و روی خمیر بمالید. سینی را در وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه گذاشته، تا نان پخته و طلایی شود.

سپس سینی را از فر خارج کرده، نان را بگذارید کمی سرد شود، بعد روی آن کمی شیر بریزید و کره بمالید، که نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم بچسبانید و در داخل نایلون بگذارید، تا خشک نشوند. این نوع نان بیشتر در استان خراسان متداول است.

نان شیرمال شما آماده است. نوش جان

 

نان شیرمال

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1075
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 2

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 83 = 92