سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

نان شکم پر یونانی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 20 دقیقه

بازدید : 434 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پیاز قرمز1 عدد متوسط
بادمجان1 عدد متوسط
گوجه فرنگی4 عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز2 عدد
سینه مرغ300 گرم
سیر4 حبه
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
آب لیمو3 قاشق غذاخوری
پونه کوهی1/2 قاشق غذاخوری
نمک1 قاشق چایخوری
فلفلبه میزان لازم
پنیر فتا110 گرم
جعفری1/4 دسته
نان پیتا8 عدد
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

نان شکم پر یونانی

خب برای تهیه این غذای خوشمزه و هیجان انگیز آماده اید؟؟؟؟

نان شکم پر یونانی

اول از همه باید موادتونو خورد کنید. فلفل دلمه ای و پیاز رو به صورت نوارهای نازک و گوجه فرنگی و بادمجان رو به صورت مکعبی خورد کنید. اونها رو درون ظرف مناسبی که بشه توی فر گذاشت بریزید و همزمان فر رو روشن کنید و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت بذارید تا گرم بشه.

نان شکم پر یونانی

سینه مرغ رو تمیز کنید و به صورت رشته ای خرد کنید.

نان شکم پر یونانی

در ظرفی سیر رنده شده، روغن زیتون، آب لیمو، نمک، فلفل و پونه کوهی رو با هم مخلوط کنید. سس رو روی مواد بریزد و ظرف رو برای مدت ۲۰ دقیقه درون فر بذارید.

نان شکم پر یونانی

بعد از ۲۰ دقیقه ظرف را از فر خارج کنید و مواد رو هم بزنید و مجدد به مدت ۴۰ دقیقه به فر برگردونید.

نان شکم پر یونانی

پس از پخت پنیر فتا و جعفری خرد شده رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

نان شکم پر یونانی

در آخر هر کدام از نان پیتا را با مواد پر کنید و نوش جان کنید.اینم از نان شکم پر یونانی امروز. امیدوارم که مورد پسندتون بوده باشه.

Stuffed-Pita

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5422
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *