سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

نان شکم پر یونانی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 20 دقیقه

بازدید : 673 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پیاز قرمز 1 عدد متوسط
بادمجان 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی 4 عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز 2 عدد
سینه مرغ 300 گرم
سیر 4 حبه
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو 3 قاشق غذاخوری
پونه کوهی 1/2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل به میزان لازم
پنیر فتا 110 گرم
جعفری 1/4 دسته
نان پیتا 8 عدد
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

نان شکم پر یونانی

خب برای تهیه این غذای خوشمزه و هیجان انگیز آماده اید؟؟؟؟

نان شکم پر یونانی

اول از همه باید موادتونو خورد کنید. فلفل دلمه ای و پیاز رو به صورت نوارهای نازک و گوجه فرنگی و بادمجان رو به صورت مکعبی خورد کنید. اونها رو درون ظرف مناسبی که بشه توی فر گذاشت بریزید و همزمان فر رو روشن کنید و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت بذارید تا گرم بشه.

نان شکم پر یونانی

سینه مرغ رو تمیز کنید و به صورت رشته ای خرد کنید.

نان شکم پر یونانی

در ظرفی سیر رنده شده، روغن زیتون، آب لیمو، نمک، فلفل و پونه کوهی رو با هم مخلوط کنید. سس رو روی مواد بریزد و ظرف رو برای مدت ۲۰ دقیقه درون فر بذارید.

نان شکم پر یونانی

بعد از ۲۰ دقیقه ظرف را از فر خارج کنید و مواد رو هم بزنید و مجدد به مدت ۴۰ دقیقه به فر برگردونید.

نان شکم پر یونانی

پس از پخت پنیر فتا و جعفری خرد شده رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

نان شکم پر یونانی

در آخر هر کدام از نان پیتا را با مواد پر کنید و نوش جان کنید.اینم از نان شکم پر یونانی امروز. امیدوارم که مورد پسندتون بوده باشه.

Stuffed-Pita

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5422
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *