سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

نان رول توت فرنگی

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 583 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آب ولرم1/2 پیمانهمایع خمیر فوری2 و 1/4 ق چ
شکر1/4 ق چ + 1/2 پیمانه + 3 ق غشیر1/2 پیمانه
تخم مرغ2 عدد درشتنمک2  و 1/2 ق چ
آرد4 تا 4 و نیم پیمانهکره100 گرم
توت فرنگی1 کیلونشاسته ذرت2 ق غ
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

نان رول توت فرنگی

طرز تهیه نان رول توت فرنگی , نان توت فرنگی , نان با توت فرنگی , دسر توت فرنگی , نان توت فرنگی خوشمزه , طرز تهیه انواع نان , نان صبحانه , دسر خوشمزه با توت فرنگی , دستور تهیه نان توت فرنگی , طرز تهیه نان توت فرنگی با سس توت فرنگی

این نان بسیار خوشمزه،پوک،کم شیرین،کم روغن هست

ابتدا توت فرنگی را اسلایس کنید.

۳ قاشق غذاخوری شکر روی اون بپاشید.

نیم ساعت صبر کنید تا توت فرنگی آب بیندازد.

سپس ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را در کمی آب حل کنید و به همراه ۱/۴ پیمانه شکر و ۱/۲قاشق چایخوری نمک به توت فرنگی ها اضافه کنید.

روی حرار ملایم بجوشانید تا غلیظ شود.

به غلظت فرنی،از روی حرارت بردارید تا به دمای محیط برسد.

مخمر،آب ولرم،۱/۴قاشق چایخوری شکر را در ظرفی با هم مخلوط و رویش را بپوشانید تا خمیرمایه عمل بیاید.

در کاسه ای شیر، تخم مرغها، کره، ۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ پیمانه شکر را مخلوط کنید تا یکدست شود.

بعد خمیر مایه عمل آمده را هم اضافه کنید.

بلافاصله حدود ۳ فنجان آرد را کم کم اضافه و با قاشق چوبی مخلوط کنید.

کم کم آرد اضافه کنید.

وقتی به حد ورز دادن رسید روی سطح کار را کمی آرد بپاشید.

حدو ۱۰ دقیقه ورز دهید.

در صورتی که هنوز خمیر به دستتان میچسبید خیلی کم آرد بپاشید و دوباره ورز دهید.

خیلی خیلی مهم است که آرد زیادی به خوردخمیر ندهید.

باید خمیر کاملا لطیف باشد.

ولی در عین حال به دست نچسبد .

اگر زیاد آرد بریزید خمیر خشک میشود و نان سفتی به شما میدهد.

حالا کاسه ای را چرب کنید و خمیر را در آن بچرخانید.

یک علامت به اضافه (+ ) روی آن ایجاد کنید.

روی کاسه را سلفون کشیده در جای گرمی برای ۱تا ۱/۵ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

بعد با مشت پف خمیر را بخوابانید.

خمیر را به صورت مستطیل باز کنید.

از سس توت فرنگی روی خمیر به فاصله ۱ سانت از لبه هم پهن کرده و لوله کنید.

به ۱۲ قسمت مساوی برش بزنید.

کف قالب ۳۰×۴۰ سانت را کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید.

۱۲ عدد رول را با فاصله در ظرف چیده و روی ظرف را بپوشانید.

دوباره ۱ ساعت دیگر استراحت دهید تا خمیر حجم ظرف را پر کند.

بعد ظرف را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید .

برای ۳۰ دقیقه  نان را بپزید.

نوش جان

نکته در تهیه نان رول توت فرنگی

حتما کف فر، ظرف آب قرار دهید تا نان لطیف شود.

این نان نیازی به رومال ندارد.

بعد از اینکه از توی فر دراومد و کمی خنک شد روی اون رو با شکلات سفید مذاب تزیین کنید.

من برای تزیین دو قاشق نشاسته ذرت رو در کمی شیر حل کردم و به دو لیوان شیر و دو قاشق شکر اضافه و روی حرارت گذاشتم تا به غلظت فرنی برسه و بعد وانیل اضافه کردم.

می تونید به جای کره از معادل ۹ قاشق غذاخوری روغن مایع استفاده کنید.

نان رول توت فرنگی | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر مدرن | دسر خوشمزه | دسر مجلسی

دستور تهیه و عکس از سوزان شریعت عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10207
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *