نان ذرت بلوبری
برای تهیه نان ذرت ابتدا فر را روشن کرده و روی ۴۲۵ درجه فارنهایت بگذارید تا فر به خوبی گرم شود.
در کاسه ای بزرگ، آرد ذرت، آرد سفید، شکر، بکینگ پودر، نمک و پوست لیمو تاره را ریخته و مواد را با هم ترکیب کنید. سپس با دست خمیر را به خوبی ماساژ بدین.
برای جداسازی پوست لیمو می تونید از رنده استفاده کنید اما توجه داشته باشید که فقط پوست زرد رنگش رو رنده کنید و نذارید قسمت سفیدی لیمو وارد موادتون بشه چون باعث تلخی مواد میشه. در این دستور می تونید از طعم دهنده های لیمو هم استفاده کنید اما خب هیچی به لیمو تازه نمی رسه.
در ظرف دیگه ای، شیر، روغن نباتی و تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید. ترکیب حاصل رو به مواد آردی اضافه کنید. مواد رو اونقدری هم بزنید که خوب با هم ترکیب بشن.
ظرف مناسبی انتخاب کنید و داخلش رو کره بزنید. تمامی قسمت های ظرف رو بایستی با کره بپوشونید.
خمیرتون رو به ظرف منتقل کنید و پهن کنید، سپس بلوبری رو روی خمیر بپاشید. می تونید با دست کمی روی بلوبری ها رو فشار بدین تا داخل خمیر فرو برن.
ظرف را برای مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون فر گرم بذارید. تا زمانی که اطراف نان طلایی رنگ شده و کاملا بپزد. بعد از پخت نان را به ۸ قسمت تقسیم کنید و می تونید روشو با هر نوع شربت دلخواهتون تزیین کنید.
اینم از نان ذرت بلوبری امروز. امیدوارم از این آموزش لذت برده باشین.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
آشپزی, آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!