سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

نان ذرت بلوبری

زمان آماده سازی :40 دقیقه

بازدید : 452 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد ذرت1 پیمانه
آرد1 پیمانه
شکر1/3 پیمانه
بکینگ پودر4 قاشق چایخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
پوست لیمو ترش1 قاشق غذاخوری
شیر1 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
روغن نباتی1/2 پیمانه
بلوبری1/2 پیمانه
کره1 قاشق غذاخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

نان ذرت بلوبری

برای تهیه نان ذرت ابتدا فر را روشن کرده و روی ۴۲۵ درجه فارنهایت بگذارید تا فر به خوبی گرم شود.

در کاسه ای بزرگ، آرد ذرت، آرد سفید، شکر، بکینگ پودر، نمک و پوست لیمو تاره را ریخته و مواد را با هم ترکیب کنید. سپس با دست خمیر را به خوبی ماساژ بدین.

برای جداسازی پوست لیمو می تونید از رنده استفاده کنید اما توجه داشته باشید که فقط پوست زرد رنگش رو رنده کنید و نذارید قسمت سفیدی لیمو وارد موادتون بشه چون باعث تلخی مواد میشه. در این دستور می تونید از طعم دهنده های لیمو هم استفاده کنید اما خب هیچی به لیمو تازه نمی رسه.

در ظرف دیگه ای، شیر، روغن نباتی و تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید. ترکیب حاصل رو به مواد آردی اضافه کنید. مواد رو اونقدری هم بزنید که خوب با هم ترکیب بشن.

ظرف مناسبی انتخاب کنید و داخلش رو کره بزنید. تمامی قسمت های ظرف رو بایستی با کره بپوشونید.

خمیرتون رو به ظرف منتقل کنید و پهن کنید، سپس بلوبری رو روی خمیر بپاشید. می تونید با دست کمی روی بلوبری ها رو فشار بدین تا داخل خمیر فرو برن.

ظرف را برای مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون فر گرم بذارید. تا زمانی که اطراف نان طلایی رنگ شده و کاملا بپزد. بعد از پخت نان را به ۸ قسمت تقسیم کنید و می تونید روشو با هر نوع شربت دلخواهتون تزیین کنید.

اینم از نان ذرت بلوبری امروز. امیدوارم از این آموزش لذت برده باشین.

نان ذرت بلوبری

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آشپزی, آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6630
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *