سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

نان خانگی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 25 دقیقه

بازدید : 623 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

مایه خمیر 2 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
آب ولرم 1/2 پیمانه
آرد 3 الی 4پیمانه
نمک 1/2 قاشق چایخوری
روغن نباتی 1/4 پیمانه
ماست 1/3 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

نان خانگی

اگه شما هم مثل من علاقه شدیدی به این دارید که درست کردن همه چیزو تجربه کنید حتی نان خانگی رو این دستور تهیه نان خانگی را از دست ندهید. با ما همراه باشید با این دستور پخت نان خانگی بسیار خوشمزه.

برای تهیه نان خانگی ابتدا شکر، مایه خمیر و آب را با هم ترکیب کنید. باید آنقدری مواد را هم بزنید که شکر و مایه خمیر حل شود.سپس روغن، تخم مرغ و ماست را اضافه کنید و مجدد مواد را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

در کاسه ای دیگر ۱ پیمانه آرد با نمک را با هم ترکیب کنید. دقت کنید ۱ پیمانه از آرد را نه همه آن! سپس مایع به دست آمده را به آرد اضافه کنید و هم بزنید، سپس باقی مانده آرد را کم کم اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب نمایید. تا جایی که خمیر به دستتان نچسبد از آرد استفاده کنید. برای این میزان مواد، ۴ الی ۵ پیمانه آرد کفایت خواهد کرد، اما اگر به آرد بیشتری نیاز داشتید به میزان لازم به خمیرتان اضافه کنید.خمیر را به مدت ۳ دقیقه ورز دهید سپس آنرا به شکل توپی در بیاورید. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید که حجم آن دو برابر شود. تقریبا بین ۱ تا ۲ ساعت زمان برای این کار کفایت می کند.

پس از این زمان که خمیر شما ورز آمد، آنرا پهن کرده و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس هر تکه را به شکل توپی در بیاورید.

نان خانگی

سپس هر تکه از خمیر را روی یک سطح صاف با وردنه باز کنید تا به ضخامت کمتر از ۱ سانتی متر برسد.

نان خانگی

سپس تابه ای را روی حرارت متوسط گاز بگذارید و کمی روغن به کف آن بریزید،همین که کف تابه  چرب شود کافی است. در مرحله بعدی هر کدام از خمیرها را درون تابه بگذارید و اجازه دهید تا پخته شود. در حین پخت در خیمر شما حباب ایجاد خواهد شد و رنگ آن نیز تغییر خواهد کرد که این نشانه پخت آن است. هر دو طرف خمیر را اینگونه بپیزید.

نان خانگی

در آخر که تمامی نان های شما آماده شد می توانید با فرچه ای روی آنها را ترکیب کره و پودر سیر بزنید که طعم آنرا جند برابر می کند. روغن محلی هم گزینه خوبی می باشد! نان خانگی شما آماده است. نوش جان

نکته:

با این میزان مواد شما ۸ تکه نان خانگی خوشمزه خواهید داشت.

نان خانگی

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3263
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *