سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

نان خامه ای

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 1427 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد قنادی1 پیمانهتخم مرغ4 عدد
آب1 پیمانهشکر1 ق س
نمک1 پنسکره50 گرم
بکینگ پودر1/8 ق چوانیل1/4 ق چ
خامه قنادیبه میزان لازم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه نان خامه ای

نان خامه ای , طرز تهیه نان خامه ای , طرز تهیه انواع شیرینی , شیرینی خانگی خوشمزه , انواع شیرینی خشک , انواع شیرینی تر , آموزش شیرینی خانگی , مدل شیرینی خانگی جدید , انواع شیرینی خامه ای

اول از همه فر با درجه ۲۰۰ سانتيگراد روشن كنيد.

كف سينى فر كاغذ روغنى بندازيد و قيف و ماسوره رو آماده كنيد.

تخم مرغ ها رو در ظرفى بشكنيد و با چنگال هم بزنيد.

وانيل رو بهش اضافه كنيد و بذاريد كنار.

آرد و نمک رو باهم مخلوط كنيد و سه بار الک كنيد و بذاريد كنار.

در یک قابلمه آب و شكر و كره رو بريزيد و بذاريد رو حرارت ملايم.

از بالاى سرش تكون نخورديد!!!

به محض اينكه،كف و ديواره ى قابلمه شروع به حباب زدن كرد،آرد رو يک جا بريزيد.

سريع با قاشق چوبى هم بزنيد.

خمير بايد مثل حلوا كف ظرف جمع بشه.

چند دقيقه اى خوب هم بزنيد.

با قاشق، خمير رو هى باز كنيد و جمع كنيد.

بعد از اين، از روى حرارت برداريد و صبر كنيد كه خنك شه.

بايد از داغى بيفته ولى نبايد كاملا سرد شه.

سپس به ظرف همزن انتقال بديد و يه دور با سرعت متوسط همزن هم بزنيد.

حالا تخم مرغها رو طى چهار مرحله به خمير اضافه كنيد.

همزن نبايد خاموش بشه.

با اضافه كردن هر مرحله از تخم مرغ، بايد صبر كنيد تا تخم مرغ كاملا به خورد خمير بره و بعد مجددا اضافه كنيد.

در انتها ميبينيد كه يک مايه كشدار درست ميشه.

همون لحظه ى آخر بكينگ پودر رو بهش اضافه كنيد و بعد همزن رو خاموش كنيد.

از مايه درست شده توى قيف بريزيد و با فاصله روى سينى فر شكوفه بزنيد.

طبقه وسط فر به مدت ۳۰ دقيقه قرار بديد.

بعد از پخت، اجازه بديد كاملا خنك شه و از ته نون سوراخ ايجاد كنيد و با خامه ى قنادى پر كنيد.

نكته در تهیه نان خامه ای

تخم مرغ حتما حتما بايد طى چند مرحله به خمير اضافه شه.

داغ زدن خمير از مهمترين قسمتهاى درست كردن نون خامه اى هست.

پس مواظب باشيد آب و كره و شكرى كه روى حرارت گذاشتيد به جوش نياد.

فقط حباب بزنه و بعد آرد رو حتما يكجا بريزيد.

درمورد تنظيم دماى فر، با توجه به قلق فر خودتون عمل كنيد.

من طبق تنظيمات فر خودم ،ابتدا با ۲۰۰ درجه گرم كردم و بعد از اينكه سينى نون خامه اى رو توى فر قرار دادم، چند دقيقه بعد حرارت رو به ۱۹۰ درجه سانتيگراد رسوندم.

نان خامه ای | طرز تهیه انواع شیرینی | شیرینی خانگی خوشمزه | انواع شیرینی خامه ای | شیرینی تر

دستور تهیه و عکس از سمیرا فروزان عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10256
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *