سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

نان تورتیلا

زمان آماده سازی :یک ساعت و 5 دقیقه

بازدید : 942 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد ذرتیک و سه چهارم پیمانه
آبیک و یک هشتم پیمانه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 4٫00 از 5 )

نان تورتیلا

نان تورتیلا یکی از نان های مخصوص پیتزا می باشد و همچنین با این نان می‌توانید انواع مختلفی از اسنک، ساندویچ و تاکو را درست کنید.
تنها با مخلوط کردن آب و آرد ذرت می‌توانید چنین نان خوش‌طعمی درست کنید. آرد ذرت را در اغلب مغازه‌هایی که لوازم شیرینی‌پزی می‌فروشند می‌توانید پیدا کنید. توجه کنید که دو نوع آرد ذرت در فروشگاه‌ها وجود دارد. آرد ذرت زرد و سفید. برای تهیه تورتیلا حتماً از آرد ذرت سفید استفاده کنید. این نان می‌تواند عضو مهمی در میز اردور شما باشد. با این مقدار مواد می‌توانید ۱۵ نان تورتیلا درست کنید که برای ۴ تا ۵ نفر کفایت می‌کند.

در یک کاسه متوسط آرد ذرت را با آب داغ مخلوط می‌کنیم تا کاملاً باهم ترکیب شوند. سپس خمیر را منتقل می‌کنیم به یک سطح صاف و تمیز. خمیر را ورز می‌دهیم تا زمانی که صاف و یکنواخت شود به طوری که اگر به آن فرمی می‌دهیم، آن را حفظ کند.

اگر خمیر حالت چسبندگی زیادی داشت کمی آرد به آن اضافه می‌کنیم و اگر خمیر خشک بود، نم‌نم کمی آب به آن اضافه می‌کنیم.

خمیر را با یک پوشش پلاستیکی خوب می‌پوشانیم و برای مدت ۳۰ دقیقه خمیر را کنار می‌گذاریم تا خمیر ور‌آید. گریل یا تابه چدنی را در با دمای متوسط رو به زیاد، گرم و آماده می‌کنیم.

پوشش پلاستیکی خمیر را بر می‌داریم و خمیر را به ۱۵ گلوله هم اندازه تقسیم می‌کنیم. خمیرها را بین دو دست فشار داده و به وسیله وردنه، گلوله‌‌ها را پهن و صاف می‌کنیم تا به ضخامت ۴ میلی‌متر برسد و هر یک را در پوشش پلاستیکی قرار می‌دهیم که زیر و روی خمیر را بپوشاند.

خمیر آماده‌شده را در تابه چدنی داغ قرار می‌دهیم و حدود ۳۰ ثانیه اجازه می‌دهیم خمیر پخته شود رنگی نزدیک به قهوه‌ای بگیرد سپس نان‌ را بر می‌گردانیم تا طرف دیگر نان هم ۳۰ ثانیه بپزد. سپس نان را داخل یک بشقاب می‌گذاریم و این کار را با تمام خمیر‌ها انجام می‌دهیم.

اگر نان‌ها را زود از روی اجاق برنداریم و رنگ آن تیره شود، بلافاصله خشک‌شده و قابل‌استفاده برای ساندویچ و تاکو نیست.

نان‌ها را داخل یک حوله یا پارچه نخی تمیز قرار می‌دهیم تا تازه و گرم بماند و تا زمان سرو نرم بودن خود را حفظ کند.

نان تورتیلا

تهیه و تنظم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=256
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *