سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

نان تند ایتالیایی

زمان آماده سازی :13 ساعت و 18 دقیقه

بازدید : 1078 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد 2 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
مایه خمیر 1/4 قاشق چایخوری
آب 3/4 پیمانه
آرد ذرت 1/2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
ادویه تاکو 1 قاشق چایخوری
کنگر فرنگی 150 گرم
پیاز 1 عدد
کالباس 150 گرم
پنیر پرولون 3 برش
فلفل قرمز مقداری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

نان تند ایتالیایی

همونطور که می دونید نان ها و پیتزاهای ایتالیا خیلی معروف و خوشمزه هستن. امروز براتون نان تند ایتالیایی رو آموزش می دیم. توی ترکیب اصلیش پنیر پرولون و کنگر فرنگی هستش. اگه کنگرو نتونستید پیدا کنید، اشکالی ندارید. همراه ما باشید.

نان تند ایتالیایی

برای تهیه نان تند ایتالیایی اول از همه باید خمیرشو اماده کنید. برای تهیه خمیر باید یه روز قبل از اینکه قصد درست کردن این نونو دارید اقدام کنید. به این ترتیب که آردف نمک، مایه خمیر و آب رو با هم ترکیب می کنید و روشو می پوشونید و به مدت ۱۲ الی ۱۸ ساعت استراحتش می دین.

نان تند ایتالیایی

زمانی که اقدام به پخت این نون کردین اول از همه فر خودتونو روشن کنید و روی ۴۵۰ درجه فارنهایت بذارید. سینی فر رو با کاغذ یا فویل بپوشونید و روشو کمی با اسپری روغن چرب کنید و بعدش آرد ذرت رو روش بپاشید.خمیرتونو روی یه سطح آرد پاشی شده کمی بازش کنید. بعدش منتقلش کنید به سینی فر. روغن زیتون رو روی خمیر بزنید و سعی کنید خمیرو روی کل سینی پهن کنید. چون از روغن استفاده میکنید دیگه خمیر به دستتون نمی چسبه چون خمیرش چسبناکه. بعد از اون ادویه تاکو رو روی خمیرتون بپاشید.

نان تند ایتالیایی

برید سراغ مواد دیگه. کالباس( از نوع خونگی لطفا استفاده کنید)، پنیر پرولون، پیاز و در صورت دسترسی کنگر فرنگی رو خرد کنید.

نان تند ایتالیایی

مواد رو روی سطح خمیر پخش کنید و در آخر کمی فلفل روی مواد بریزید.

نان تند ایتالیایی

خمیر رو برای مدت ۱۵ الی ۱۸ دقیقه درون فر بذارید تا پخته و طلایی رنگه بشه. اینم از نان تند ایتالیایی امرزو. نوش جان

نان تند ایتالیایی

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4921
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *