در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

نان با مغز بادام

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 1209 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد250 گرمخمیر مایه فوری1 تا 2 ق غ
تخم مرغ1 عددشیر250 میلی لیتر
شکر30 گرم + 2 ق غنمک1 پنس
پوست لیمو رنده شدهمقداریعسل3 ق غ
اسانس بادام1/2 شیشهبادام پودر شده200 گرم
کره1 ق مپودر شکربه مقدار لازم
 

نان با مغز بادام

طرز تهیه نان با مغز بادام , نان بادام , انواع نان صبحانه , پخت نان , انواع نان خانگی , نام انواع نان , طرز تهیه نان خانگی , نان صبحانه مغزدار , طرز تهیه نان خانگی در فر , طرز تهیه نان ساده , طرز تهیه انواع نان 

۱۵۰ میلی لیتر شیر، ۳۰ گرم شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید.

۱۰ دقیقه بزارین بمونه تا حل بش.

بعد تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید.

آرد رو با نمک مخلوط کنید و به مایع بالا اضافه کنید.

مواد رو با هم مخلوط کنید.

خمیر رو خوب ورز بدین.

روی خمیر رو با پارچه یا حوله نم بپوشنید و حداقل نیم ساعت بذارید جای گرم.

۱۰۰ میلی لیتر شیر، ۲ قاشق غذاخوری شکر، عسل، اسانس بادام و پودر بادام را با هم مخلوط کنید.

بعد از ور اومدن خمیر، اون رو با وردنه باز کنید.

مواد بادامی رو که آماده کرده بودین روی خمیر بریزید.

از دو طرف خمیر رو رول کنید.

قالبتون رو چرب کنید و خمیر رو داخل قالب بذارید.

در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

بعد از پخت قبل از اینکه نان سرد بشه، کره روش بمالید.

پودر شکر رو هم روش الک کنید.

نوش جان

نان با مغز بادام | انواع نان صبحانه | پخت نان | انواع نان خانگی | نان مغزدار | طرز تهیه نان خانگی صبحانه

دستور تهیه و عکس از زهرا بانو عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10360
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 1 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 7 =