در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 76 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۳۱ / اردیبهشت / ۱۳۹۵

نان آفتابگردان.مجدد حدود ۱ تا ۱ ساعت و نیم اجازه بدین که در همون حالت خمیرتون استراحت کنه. بعدش می بینید که حجمش دوباره دو برابر میشه.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6729
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    − 2 = 2

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    27 − 19 =