در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 157 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۳۱ / اردیبهشت / ۱۳۹۵

بعد این مدت خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه رو به صورت توپی در بیارید و روی کاغذ شیرینی پزی بذارید. فاصله بین اونها باید اونقدری باشه که بهم نچسبن.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6728
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    3 + 1 =

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    9 + 1 =