سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

نان آفتابگردان عسلی

زمان آماده سازی :3 ساعت و 25 دقیقه

بازدید : 849 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آب گرم1 و 1/4 پیمانه
عسل2 قاق غذاخوری
مایه خمیر2 قاشق چایخوری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
تخمه آفتابگردان1/2 پیمانه
آرد گندم1 و 1/2 پیمانه
نمک1/2 قاشق غذاخوری
آرد معمولی1 و 1/2 تا 2 پیمانه
تخم مرغ1 عدد بزرگ
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

نان آفتابگردان عسلی

قدیما یادتونه توی کارتون های زمانی بچگیمون یه سری نونای گرد بود که همیشه دوست داشتیم از اون نونا بخوریم؟ من همیشه جز فانتزی هام بود.هرچی گشتم تا یه دونه عکس از کارتون های قدیمی پیدا کنم، پیدا نشد.  :cry:

نان آفتابگردان امروز  رو برای وعده صبحانه استفاده می کنند اما می تونید در عصرانه هم ازش استفاده کنید. با انواع مربا، کره و … نوش جان کنید و ازش لذت ببرید.

با آموزش نان آفتابگردان عسلی همراه ما باشید.

برای تهیه نان آفتابگردان اول از همه عسل و مایه خمیر رو داخل آب گرم حل کنید. گرمای آب باید در حدی باشه که وقتی انگشتتونو داخلش میزنین گرماشو حس کنید. اونقدری گرماش باید خوب باشه که مایه خمیر و عسل به راحتی حل بشن.

تخمه آفتابگردون رو داخل یه میکسر بریزید و میکس کنید که کمی خورد بشن. تخمه آفتابگردون رو همراه با ۱ پیمانه آرد گندم و نمک داخل کاسه ای مخلوط کنید.

در مرحله بعدی روغن زیتون رو به مواد آب و مایه مخمرتون اضافه کنید و هم بزنید. بعدش مایع حاصل رو داخل مخلوط آرد و تخمه آفتابگردون بریزد و هم بزنید. بعد ۱/۲ پیمانه باقی مانده آرد گندم و ۱/۲ پیمانه آرد معمولی رو به مواد اضافه کنید و شروع کنید به ترکیب موادتون.

بعدش خمیرتون روی یک سطح آرد پاشی شده بذارید و شروع کنید به ورز دادنش. همزمان بهش آرد معمولی رو اضافه کنید تا جایی که خمیر دیگه به دستتون نچسبه. در حدود ۵ دقیقه این کار طول میکشه و بین ۱ تا ۲ لیوان ممکنه آرد استفاده بشه. فقط حواستون باشه که آرد رو بیش از اندازه نزنید که باعث خشکی نون میشه و از طرفی اونقدری هم کم اضافه نکنید که خمیر به دست بچسبه.

نان آفتابگردان

خمیرتون رو داخل ظرف بذارید و اجازه بدین که برای مدت ۱ تا ۱ ساعت و نیم استراحت کنه. طی این زمان حجمش دو برابر میشه.می تونید روی خمیر رو بپوشونید. اگه این کارو هم نکردین موردی نداره.

بعد این مدت خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه رو به صورت توپی در بیارید و روی کاغذ شیرینی پزی بذارید. فاصله بین اونها باید اونقدری باشه که بهم نچسبن.

نان آفتابگردان

مجدد حدود ۱ تا ۱ ساعت و نیم اجازه بدین که در همون حالت خمیرتون استراحت کنه. بعدش می بینید که حجمش دوباره دو برابر میشه.

نان آفتابگردان

فرتون رو روشن کنید و بذارید روی ۴۰۰ درجه فارنهایت و اجازه بدین که گرم بشه. تخم مرغتون رو بشکنین و سفیده اش رو جدا کنید و با چنگالی اون هم بزنید. بعدش با یه فرچه از سفیده بردارید و روی تکه های خمیر بزنید. این کار باعث مبشه که نونتون قهوه ای رنگ بشه.

با یه چاقوی تیز روی هر تکه از خمیرتون به شکل یک x خط بندازین. عمقش هم نیاز نیست که زیاد باشه.

نان آفتابگردان

تکه های نان آفتابرگردان روی برای مدت ۲۵ دقیقه درون فر بپزید. بایستی نان ها کاملا سرخ و پخته شوند.

نان آفتابگردان

در آخر نان آفتابگردان رو به تکه های مورد نظر تقسیم و نوش جان کنید.

نان آفتابگردان

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آشپزی, آموزش آشپزی, نان, صبحانه, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6723
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *