در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

میگو چینی با برنج

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

بازدید : 1086 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سس سویا2 ق غشکر قهوه ای1 ق غ
تکه های آناناس560 گرمپیازچه1 دسته کوچک
تخم مرغ4 عددتکه نارگیل شیرین نشده1/4 پیمانه
روغن3 ق غمیگو پوست کنده250 گرم
برنج پخته شده4 فنجانگشنیز تازهمقداری
 

میگو چینی با برنج

غذاهای آسیایی به خصوص کشور چین پر شده از غذاهای دریایی. یکی از طعم دهنده های اصلی در غذاهای آسیایی سویا سس است. امروز با آموزش میگو چینی با برنج (SHRIMP FRIED RICE) همراه ما باشید.

مرحله ۱

برای تهیه میگو چینی با برنج امروز اول از همه میگو ها رو تمیر کنید. اگه از میگو منجمد استفاده میکنید، کمی قبل از استفاده آنرا از یخچال خارج کنید.

بقیه مواد رو هم آماده کنید. سویا سس، شکر قهوه ای را با هم ترکیب کنید. اگه از آناناس تازه استفاده می کنید، آن را تمیز و به تکه های کوچیک قسمت کنید. اگه از کنسرو آناناس استفاده میکنید تکه ها را از آب آن جدا کنید.

پیازچه را خرد کنید تخم مرغ ها رو درون کاسه ای بریزید. با هم زن دستی یا چنگال هم بزنید. تا زمانی که تخم مرغ ها به خوبی باز شوند.

مرحله ۲

نارگیل را هم رنده کنید. نیازی به شیرین کردن اونها نیست. نارگیل رنده شده را درون تابه ای بریزید. روی حرارات کم بذارید.تا زمانی که نارگیل ها قهوه ای رنگ بشن. بعد از روی حرارت بردارید.

روغن را داخل تابه بریزید. میگوها را درون تابه اضافه کنید. میگو ها را تفت دهید. کمی که رنگشون تغییر کرد و به صورتی زد کافیه.میگو رو به کاسه ای منتقل کنید.

مرحله ۳

سپس تخم مرغ رو بریزید داخل تابه. اگه نیاز بود کمی روغن بریزید. کمی که پخت اونو هم به ظرف میگو منتقل کنید.

آناناس و پیازچه رو درون تابه بریزید. کمی که تفت بخورند کافیه. سپس به ظرف میگو منتقلشون کنید.

در آخر برنج پخته شده رو درون تابه بریزید. آنقدری تفت بدین که ترد و طلایی رنگ بشه.

مرحله ۴

وقتی برنج طلایی شد بقیه مواد رو به تابه برگردونید.

سسی رو که آماده کرده بودین به روی مواد بریزید. موادو هم بزنید تا سس به همه مواد برسه.

مرحله ۵

نارگیل رنده شده و پیازچه رو هم به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست بشه.

کمی که مواد تفت خورد بوی نارگیل بلند میشه.

مرحله ۶

میگو چینی با برنج شما آماده است. در ظرف مناسب آن را سرو کنید. با گشنیز روی غذا رو تزیین کنید.

 

نوش جان

 

میگو چینی با برنج | آموزش آشپزی چاشنی

درباره میگو بیشتر بدانید

میگو گونه‌ای از سخت پوستان آبزی است که در بیشتر آبهای جهان اعم از آب شور و آب شیرین یافت می‌شود. میگو یک منبع غذایی برای موجودات دریایی است. میگوها می توانند رو به عقب شنا کنند .آنها مقاومت بالایی در برابر مواد سمی در مناطق آلوده دارند . میگو به صورت گسترده‌ای توسط انسان‌ها به عنوان ماده غذایی استفاده می‌شود . همانند سایر خوراک‌های دریایی میگو سرشار از کلسیم، ید، و پروتئین است . همچنین میگو دارای ۱۲۲ تا ۲۵۱ میلی گرم کلسترول ( بسته به روش آماده سازی ) می‌باشد. مصرف میگو به علت اثر بر روی سیستم گردش خون انسان سالم ارزیابی می‌شود.

میگو چینی با برنج | آموزش آشپزی چاشنی

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7599
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + = 13

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

80 + = 87