سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

مینی کوفته ترکیه ای

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 464 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد
سیر5 حبه
هویج2 عدد
کدو1 عدد
قارچ225 گرم
سس ورسترشایر1 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی1/4+ 1/2 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
پودر سوخاری3/4 پیمانه
گوشت چرکرده500 گرم
شکر قهوه ای2 قاشق غذاخوری
سرکه سیب2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

مینی کوفته ترکیه ای

برای تهیه مینی کوفته ترکیه ای ابتدا تابه ای برداشته و روغن زیتون را درونش بریزید. سپس پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کرده و خوب تفتشان دهید.خوب که مواد تفت خورد سپس هویج و کدو را که رنده کرده اید به مواد اضافه کنید و مجدد تفت دهید.سپس  نوبت قارچ است! قارچ ها را به صورت ریز ریز خرد کنید و به درون تابه بریزید و اجازه دهید قارچ ها به خوبی سرخ شود.به اندازه کافی نمک و فلفل به مواد بزنید و نهایتا زیر حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد کمی سر شوند. حواستان باشد که آب مواد خوب کشیده شود.

زمانی که مواتان کمی خنک شد، آنرا درون کاسه ای بریزید و آرد سوخاری، سس ورسترشایر،۱/۴ پیمانه سس گوجه فرنگی و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا به صورت خمیری شکل دربیاید.

خب بروید سراغ فر، و آنرا روشن کنید. روی ۳۷۵ درجه فارنهایت گذاشته و اجازه دهید که گرم شود.

سپس گوشت چرخکرده خود را به ترکیب سبزیجاتی که آماده کرده اید اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید و ورز دهید.سپس قالب مناسبی برای فر خود انتخاب کنید. اگر قالب های مافین شکل دارید که چه بهتر. به تعدادد ۱۲ عدد مواد خود را تقسیم کنید و درون قالب ها بگذارید. قالب های خود را چرب کنید.  اگر نه روی سینی فر را فویل بکشید و روغن بزیند و از مواد مقداری برداشته و به صورت توپک دراورده و کمی سطح آن را صاف کنید و روی سینی بگذارید.

مینی کوفته ترکیه ای

سینی را دورن فر به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا مواد بپزد. این ۳۰ دقیقه به دو ۱۵ دقیقه پخت تقسیم خواهد شد. همزمان با پخت کوفته ها به سراغ سس بروید! ۱/۲ پیمانه سس گوجه فرنگی را با شکر قهوه ای و سرکه سیب ترکیب کنید. زمانی که از ۳۰ دقیقه زمان پخت ۱۵ دقیقه گذشت، مواد را از فر خارج کنید و از سسی که تهیه نموده اید روی آنها بزنید و مجدد آنها را برای ۱۵ دقیقه دوم درون فر بگذارید.

مینی کوفته ترکیه ای

پس از این زمان، مینی کوفته ترکیه ای شما آماده است. به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه اجازه دهید که کمی خنک شده و به کمک یک چاقو آنها را از قالب جدا کنید.

مینی کوفته ترکیه ای

پی نوشت: برای آموزش تهیه سس ورسترشایر روی نام آن کلیک کنید: سس ورسترشایر

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3851
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *