مینی پای آناناس
اگر هوس درست كردن يك دسر ميوهاي كردهايد و داخل يخچالتان به جز يك قوطي كمپوت آناناس چيز ديگري نيست، با محتويات همان يك قوطي كمپوت آناناس، يك پاي خوشمزه بپزيد و برای صبحانه یا عصرانه با چای یا قوه نوش جان کنید.
برای تهیه مینی پای آناناس ابتدا كره را مدتي بيرون از يخچال بگذاريد تا نرم شود، بعد آن را با شكر مخلوط كرده و با همزن بزنيد تا سفيدرنگ و پوك شود. وانيل را هم افزوده و خوب هم بزنيد. سپس تخممرغها را يكي يكي بشكنيد و به كره، شكر و وانيل مخلوط شده اضافه كرده و با همزن بزنید.
آرد، بيكينگپودر و نشاسته ذرت را الك كرده و با ۲ قاشق سوپ خوری پودر نارگيل به مخلوط داخل كاسه اضافه كنيد.
سپس همه مواد را خوب با هم مخلوط كنيد تا مايه كيك آماده شود.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. در اين فاصله قالب مينيپاي را آماده كنيد. داخل هر محفظه يك كپسول كاغذي بگذاريد. در هر كپسول تا نيمه، مايه پاي بريزيد. هر حلقه آناناس را نصف كرده و روي هر كيك يك نيمه حلقه آناناس بگذاريد و روي هر كيك را با مقداري پودر نارگيل تزیين كنيد. قالب ميني پاي را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه حرارت دهيد تا خوب روي آنها طلايي شود. بعد قالب را از فر بيرون آورده، ميني پايهاي آماده را روي توري بگذاريد تا خنك شود.
مینی پای آناناس شما آماده است. نوش جان
ارسال شده از دوست خوبمون فرزانه
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!